logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی

دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دولت ایالات متحده روز پنج‌شنبه اعلام کرد که «بررسی کامل و سخت‌گیرانه» تمامی کارت سبزهای صادرشده برای مهاجران از «کشورهای نگران‌کننده» را صادر کرده است. مدیر خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده آمریکا «جوزف ادلو» گفت این دستور مستقیماً از سوی رئیس‌جمهور دونالد ترامپ صادر شده است.

در همین حال دو مقام وزارت امنیت داخلی به شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفتند که ۱۹ کشور در فهرست «کشورهای نگران‌کننده» قرار دارند. افغانستان، کوبا، هائیتی، ایران، سومالی، لیبی، سودان، یمن و ونزوئلا از جمله این کشورها هستند. گرین کارت آمریکا یک کارت شناسایی رسمی است که به افراد خارجی اجازه می‌دهد به طور دائمی در ایالات متحده زندگی و کار کنند، بدون اینکه شهروند آمریکا باشند.دولت ترامپ گفته این تصمیم را به بهانه تیراندازی چهارشنبه شب یک تبعه افغانستانی به دو نیروی گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید گرفته است.

رسانه‌های آمریکا گفته‌اند گستردگی برنامه دونالد ترامپ برای بازبینی در گرین‌کارت شهروندان این کشورها هنوز مشخص نیست. دولت ترامپ اوایل همین ماه دستور بررسی بی‌سابقه و غربالگری مجدد همه پناهجویان واردشده در دوره رئیس‌جمهور ما قبل خود جو بایدن را صادر کرده بود.

از زمان تیراندازی، دولت ترامپ همه درخواست‌های مهاجرتی از اتباع افغانستان را متوقف کرده است. حدود ۸۵ هزار افغانستانی پس از خروج آمریکا از آن کشور در سال ۲۰۲۱ تحت عملیات استقبال از متحدان به آمریکا آورده شدند. بسیاری از آن‌ها ابتدا در پایگاه‌های نظامی اسکان داده شدند و پس از بررسی اولیه، به آمریکا منتقل شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه