logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

ترقی در گفتگو با دانا

پشت پرده ادعای امارات درباره جزایر سه گانه آمریکاست/ ایران ذره ای از تمامیت ارضی خود عقب نشینی نخواهد کرد

پشت پرده ادعای امارات درباره جزایر سه گانه آمریکاست/ ایران ذره ای از تمامیت ارضی خود عقب نشینی نخواهد کرد
کارشناس مسائل سیاسی گفت: غرب در جریان جنگ 12 روزه شکست مفتضحانه ای از جمهوری اسلامی ایران خورد و حالا برای جبران این شکست چاره ای جز باج گیری از حاکمان کشورهای عربی ندارد.

حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به فضاسازی رسانه ای درباره حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه گفت: این ادعای بی اساس ادعای تازه ای نیست، شورای همکاری های خلیج فارس پیش از این نیز برای طرح این ادعای بی اساس تلاش کرده بود.

وی با بیان اینکه روشن است این تلاش کشور امارات پشت پرده ای جز دخالت های آمریکا و رژیم صهیونیستی ندارد، تصریح کرد: غرب در جریان جنگ 12 روزه شکست مفتضحانه ای از جمهوری اسلامی ایران خورد و حالا برای جبران این شکست چاره ای جز باج گیری از حاکمان کشورهای عربی ندارد.

ترقی با اشاره به اینکه جزایر سه گانه متعلق به ایران است و قطعا از جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی خود با تمام وجود دفاع خواهد کرد، ادامه داد: ایران ذره ای از تمامیت ارضی خود عقب نشینی نخواهد کرد و این موضوع را حکام برخی کشورهای عربی نیز به خوبی می دانند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه دخالت های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا برای ملت های منطقه هزینه های گزافی را به دنبال داشته است، عنوان کرد: حکام برخی کشورهای عربی بدانند که غرب به هیچ یک از ملت های منطقه رحم نخواهد کرد و عقد اخوتی با آنها نبسته است همانطور که به ایران، غزه، لبنان و یمن حمله کرد، قطر را هم بمباران کرد تا نشان دهد که دلسوز ملت های منطقه نیست.

وی با بیان اینکه بیش از 2 سال است که مردم غزه به دست رژیم صهیونیستی تحت سیاست های آمریکا قتل عام می شوند، خاطرنشان کرد: شورای همکاری های خلیج فارس به جای اینکه عروسک خیمه شب بازی غرب شده و بیانیه ای برپایه ادعای بی اساس درباره جزایر سه گانه ایران تهیه کند، نسبت به فاجعه نسل کشی در غزه واکنش نشان دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه