اخبار داغ

دیدار پازندمهر با دبیرکل موتوراسپرت فدراسیون جهانی اتومبیلرانی؛

مقامات FIA برای بازدید از پیست اتومبیلرانی ایران به تهران می آیند

مقامات FIA برای بازدید از پیست اتومبیلرانی ایران به تهران می آیند
رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ایران، دبیرکل بخش موتوراسپرت فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی؛ محمدرضا پازندمهر، رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، در حاشیه مجمع عمومی سالانه FIA در تاشکند با «والریو یاچیزی» دبیرکل بخش موتوراسپرت فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست و با پیگیری‌های صورت‌گرفته پس از گفت‌وگوی رئیس فدراسیون ایران با محمد بن سلیم، مقرر شد یک هیئت بلندپایه از FIA برای ارزیابی ظرفیت‌ها و پروژه‌های فنی کشور به‌ویژه طرح ایمن‌سازی پیست آزادی به ایران سفر کند.

بر اساس تفاهم انجام‌شده، پاچیزی به‌همراه یکی از مقامات ارشد ایمنی FIA به‌زودی راهی تهران خواهند شد تا از زیرساخت‌ها به‌صورت میدانی بازدید و روند ارتقای استانداردهای ایمنی را بررسی کنند.

در گفت‌وگوی دوطرف همچنین موضوعات کلیدی نظیر افزایش جایگاه بین‌المللی ایران در موتوراسپرت، توسعه برنامه‌های مشترک، گسترش همکاری‌های تخصصی، و نقش‌آفرینی ایران در رشته‌های پایه از جمله کارتینگ و سیم‌ریسینگ مورد تبادل نظر قرار گرفت.

والریو یاچیزی ضمن ابراز رضایت از مسیر پیش‌روی تیم مدیریتی جدید فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ایران، بر ضرورت توجه ویژه به ایمنی، آموزش و حرفه‌ای‌سازی ساختارهای موتوراسپرت کشور تأکید کرد. 

وی همچنین اعلام کرد که در جریان سفر خود به ایران، دیدارهایی با مسئولان وزارت ورزش و جوانان نیز خواهد داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه