اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید؛

دانشگاه‌ها باید مسئله‌محور عمل کنند

دانشگاه‌ها باید مسئله‌محور عمل کنند
وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور در دانشگاه زنجان گفت: دانشگاه‌ها باید مسئله‌محور عمل کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، آیین اختتامیه سومین جشنواره علمی شهید چمران در استان زنجان با حضور دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر روح الله رضوی نژاد معاون علمی، پژوهشی و فناوری بسیج مستضعفین، سردار محسن سهندی فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان، دکتر مرتضی واحدپور رییس سازمان بسیج اساتید استان زنجان، دکتر بهزاد معین دبیر سومین جشنواره علمی شهید چمران استان زنجان و دکتر جلال صبا رییس دانشگاه زنجان و نیز مسئولان ارشد استان و روسای دانشگاه های استان زنجان و با مشارکت گسترده اساتید و پژوهشگران در سالن همایش های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد.

دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور با تأکید بر اهمیت ارتباط میان دانشگاه‌ها، نظام اجرایی و صنعت و اشاره به رسالت دانشگاه از منظر مقام معظم رهبری گفت: دانشگاه‌ها باید با رویکرد مسئله‌محور به مسائل و نیازهای جامعه و دولت پاسخ دهند و تولید علم و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد را با رویکرد حل مسائل زیست بوم تلفیق کنند.

آرایی ادامه داد: نقش بسیج اساتید به‌عنوان حلقه میانی میان دانشگاه و نظام حکمرانی، تسهیل‌ گری و هدایت فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناوری استادان به سمت نظام مسائل کشور است.

دبیر سومین جشنواره علمی شهید چمران عنوان کرد: این جشنواره که به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز رسید، نمونه‌ای از این رویکرد است که استادان را هم در میدان علم و هم در میدان عمل برجسته می‌کند.

معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور گفت: مشارکت گسترده اساتید و ارسال آثار علمی قابل ملاحظه  از سراسر کشور به این جشنواره مبتنی بر محورهای تعیین شده، نشان‌دهنده ظرفیت گسترده شبکه علمی استادی کشور است که می‌تواند پاسخگوی نیازهای ملی، منطقه‌ای، استانی و محلی باشد.

دکتر آرایی در بخش دیگری از سخنان خود، به جانمایی قانونی فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناوری بسیج اساتید در بودجه ۱۴۰۴ کل کشور و نیز قانون برنامه هفتم پیشرفت اشاره کرد و افزود: دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی موظفند بخشی از ظرفیت‌های پژوهشی و رساله ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی خود را به حل مسائل کشور اختصاص دهند و بسیج اساتید در این مسیر نقش فعال دارد.

وی خاطرنشان کرد: با این رویکرد، دانشگاه‌ها می‌توانند همگام با نیازهای جامعه و نظام، خروجی علمی و عملی مؤثر داشته باشند و در جهاد تبیینی و مقابله با هجمه‌ها و سیاه نمایی های دشمنان نیز نقش‌آفرینی کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه