logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بهروز آذر:

شنیدن شفاف مطالبات زنان، شرط تصمیم‌سازی علمی است

شنیدن شفاف مطالبات زنان، شرط تصمیم‌سازی علمی است
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر ضرورت تقویت انتقال صدای جامعه هدف به سطوح تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری گفت: شنیدن شفاف مطالبات زنان، شرط تصمیم‌سازی علمی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا بهروزآذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در برنامه گرامیداشت مقام زن که با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله زهرا خدادادی، رئیس فراکسیون زنان و بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده زنان شاغل در این وزارتخانه گفت: انتظار ما این است که زنان شاغل در این مجموعه، در دو سطح نقش‌آفرینی مؤثرتری داشته باشند؛ نخست در درون سازمان و با شناسایی و تقویت فرصت‌های رشد، ارتقای مهارت‌ها و توانمندسازی زنان همکار و دوم، در سطح سیاست‌گذاری و اجرا، با تمرکز بر جامعه مخاطبان گسترده این وزارتخانه.

وی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مهم‌ترین نهاد اجرایی در حوزه حمایت از زنان سرپرست خانوار دانست و اظهار داشت: این موضوع به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلفی از جمله معاونت رفاه، معاونت اشتغال، سازمان بهزیستی، سازمان تأمین اجتماعی و همچنین در تعامل با نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) دنبال می‌شود و همین گستره مسئولیت، ضرورت نگاه دقیق‌تر و هماهنگ‌تر را دوچندان می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تغییرات ساختاری در ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: امروز با واقعیت‌های متنوع‌تری در این حوزه مواجه هستیم؛ علاوه بر زنان سرپرست خانوار ناشی از فوت همسر، زنان مطلقه، زنان هرگز ازدواج‌نکرده در سنین تجرد قطعی، زنان دارای همسران زندانی یا مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج و همچنین زنانی که بار مراقبت از والدین سالمند را برعهده دارند، بخش قابل توجهی از این جامعه را تشکیل می‌دهند؛ موضوعی که هم‌زمان با روند رو به رشد سالمندی، نیازمند سیاست‌گذاری‌های تفکیکی و هدفمند است.

بهروزآذر ادامه داد: هر یک از این گروه‌ها مسائل و اقتضائات خاص خود را دارند و پاسخ به نیازهای آنان مستلزم طراحی راهکارهای متناسب، مبتنی بر داده‌های کارشناسی و شناخت دقیق شرایط اجتماعی و اقتصادی است.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت انتقال صدای جامعه هدف به سطوح تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که زنان شاغل در این مجموعه، با مسئولیت‌پذیری و حساسیت بیشتر، به شنیده‌شدن دقیق‌تر و شفاف‌تر مطالبات زنان کمک کنند تا تصمیمات اتخاذشده، علمی، تخصصی و به‌دور از نگاه‌های سیاسی و جناحی باشد. دولت با همین رویکرد حرکت می‌کند و نقش زنان را در پیشبرد این مسیر تعیین‌کننده می‌داند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه