logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مشاور سابق بی‌بی:

نتانیاهو به دنبال فرار از مسئولیت هفتم اکتبر است

نتانیاهو به دنبال فرار از مسئولیت هفتم اکتبر است
مشاور سابق بنیامین نتانیاهو گفت که نخست وزیر پس از عملیات طوفان الاقصی به او دستور داده بود تا طرحی برای فرار از مسئولیت‌های حقوقی این شکست برای او آماده کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، ایلی فیلدشتاین سخنگوی سابق نتانیاهو که در حال حاضر به اتهام افشای اطلاعات محرمانه به مطبوعات در دادگاه حضور دارد، در گفتگو با شبکه خبری کان رژیم صهیونیستی گفت که اولین وظیفه‌ای که نتانیاهو پس از حمله طوفان الاقصی به او محول کرد، این بود که چگونه از زیر بار مسئولیت این شکست شانه خالی کند.

وی افزود: او از من پرسید: در اخبار چه می‌گویند؟ آیا در مورد مسئولیت این حمله صحبت می‌کنند؟ او می‌خواست من فرمولی پیدا کنم که طوفان رسانه‌ای در مورد اینکه آیا نخست‌وزیر مسئولیت را پذیرفته است یا خیر، کاهش دهد.

فیلدشتاین گفت که نتانیاهو هنگام درخواست این موضوع «وحشت‌زده» به نظر می‌رسید و افراد نزدیک به او بعداً توصیه کردند که کلمه «مسئولیت» از تمام بیانیه‌های صادر شده حذف شود.

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این سخنان، این گفتگو را «مجموعه‌ای طولانی از ادعاهای دروغین و تکراری» توصیف کردند که توسط فردی با منافع شخصی آشکار مطرح شده و تلاش می‌کند مسئولیت را از خود دور کند.

اظهارات فیلدشتاین پس از متهم شدن او به افشای اطلاعات نظامی محرمانه به یک روزنامه آلمانی، با هدف بهبود وجهه نتانیاهو در افکار عمومی پس از کشته شدن ۶ اسیر اسرائیلی در غزه در آگوست ۲۰۲۴ مطرح شد.

مقاومت فلسطین عملیات طوفان الاقصی را در روز شنبه ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز کرد که شامل حمله زمینی، دریایی و هوایی و نفوذ نیروهای مقاومت به چندین شهرک اسرائیلی در اطراف غزه بود. این عملیات در پاسخ به نقض‌های اسرائیل در مسجد الاقصی و اماکن مقدس اسلامی در شهر قدس و جنایات شهرک‌سازی مداوم انجام شد.

عملیات "طوفان الاقصی" منجر به کشته شدن حدود ۱۲۰۰ نفر در جنوب اسرائیل و اسارت ۲۵۱ نفر دیگر شد که به غزه منتقل شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه