logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

صحبتهای سرمربی تیم ملی در حاشیه لیگ برتر؛

سلیمی: یکی دو نفر را برای دعوت به اردوی وزنه برداری رصد کردم/ هدفگذاری اصلی ما ناگویا و جهانی چین است

سلیمی: یکی دو نفر را برای دعوت به اردوی وزنه برداری رصد کردم/ هدفگذاری اصلی ما ناگویا و جهانی چین است
سرمربی تیم ملی وزنه برداری گفت: هدف گذاری اصلی ما برای بازی های آسیایی ناگویا و قهرمانی جهان در کشور چین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛بهداد سلیمی سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری ایران در حاشیه روز پایانی هفته دوم لیگ اظهار داشت: هفته دوم مسابقات با جذابیت و رقابت خیلی خوبی برگزار شد. وزنه های نسبتا خوبی زده شد. باتوجه به اینکه ما در فصل استراحت ملی پوشان هستیم و یک سری از آن ها را هم نداریم، کسانی که در این رقابت ها وزنه زدند، خوب بودند و امیدواریم در سنگین وزن هم شاهد به ثبت رسیدن وزنه های خوبی باشیم.

سلیمی درباره اینکه آیا نفرات جدیدی از لیگ به تیم ملی دعوت می شوند یا نه گفت: یکی دو نفر را رصد کردم که ان شالله بعد از این مسابقات در اردوهای تیم ملی از آن ها دعوت کرده و به ۱۱ نفر دعوت شده اضافه می کنم و امیدواریم خروجی های خیلی خوبی را از مسابقات لیگ داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی وزنه برداری در ادامه درباره برنامه های پیش رو افزود: هدف گذاری اصلی ما برای بازی های آسیایی ناگویا و قهرمانی جهان در کشور چین است که امیدواریم آن جا با دست پر مسابقات را ترک کنیم. از فردا شنبه ۶ دی ما اردوی تیم ملی را شروع خواهیم کرد و ان شالله تا عید اردوهای مقطعی خواهیم داشت. کار اصلی ما از بعد عید تا بازی های آسیایی شروع می شود و امیدواریم با دعای خیر مردم و حمایت فدراسیون و مسئولان مربوطه بتوانیم موفق باشیم.

سلیمی درباره تغییرات در کادرفنی تیم ملی گفت: آقایان جباری و نادری در کنارمان هستند و کمک می کنند اما در قسمت های مختلف کادر تیم ملی یکی دو تغییر داریم. کمک های اصلی من آقایان جباری و نادری هستند و در خدمت شان هستيم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه