logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

۳ معجزه ماندگار پیامبر اسلام (ص) که زمان را به چالش کشیدند

۳ معجزه ماندگار پیامبر اسلام (ص) که زمان را به چالش کشیدند
سه معجزه جاوید پیامبر (ص) شامل قرآن، قبله مدینه و مباهله، هم جنبه علمی دارند و هم معنوی، و اثبات می‌کنند که پیامبری ایشان محدود به زمان و مکان نبوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  معجزه یعنی کار خارق‌العاده‌ای که همراه با ادعای نبوت است و مردم از انجام آن عاجزند. تعداد معجزات رسول خدا ۴۴۴۰ مورد بوده که ۳۰۰۰ مورد آن در مراحل مختلف زندگی ایشان ثبت شده است. 

سه معجزه جاوید پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله شامل قرآن، قبله مدینه و مباهله، هم جنبه علمی دارند و هم معنوی، و اثبات می‌کنند که پیامبری ایشان محدود به زمان و مکان نبوده است.

 اولین معجزۀ ماندگار

معجزه یعنی کار خارق‌العاده‌ای که همراه با ادعای نبوت است و مردم از انجام آن عاجزند. تعداد معجزات رسول خدا  ۴۴۴۰ مورد بوده که ۳۰۰۰ مورد آن در مراحل مختلف زندگی ایشان ثبت شده است. قرآن اولین معجزه پیامبر است که به‌عنوان کلام خدا، به دلیل اخبار غیبی، و تحدی، جاودانه و بی‌همتا معرفی می‌شود.

دومین معجزۀ ماندگار

قبلۀ شهر مدینه، دومین معجزه جاوید پیامبر اکرم صلی‎الله‎علیه‌وآله‌ بعد از قرآن است. علتش این است که حضرت بدون در اختیار داشتن ابزارهای پیشرفته علم نجوم و هیأت مانند زیج و دیگر منابع تشخیص طول و عرض جغرافیایی،‌ جهت قبله مسجد مدینه را تعیین کردند و علم امروز ثابت می‌کند محراب مسجد نبوی دقیقاً به موازات ناودان خانه خداست.

شبهۀ انحراف قبلۀ مسجدالنبی

شبهۀ انحراف قبلۀ مسجدالنبی تا چندصدسال چالش‌برانگیزترین مسألۀ جهان تشیع بود. محقق کرکی، فقیه مشهور عهد صفوی، در جریان سفری از جبل عامل به ایران، ادعا کرد محراب هیچ مسجدی در ایران به طرف قبله واقعی نیست! علامه مجلسی هم ادعای دیگری پیش کشید و گفت:‌ من در سفر به حجاز، با محاسبات ریاضی، متوجه شدم قبلۀ مسجد النبی نیز به سمت کعبه نیست!

قهرمان حل مسألۀ انحراف قبلۀ مدینه

گره این مسأله ناگشوده بود تا اینکه در قرن حاضر، فقیه نابغه و ریاضی‌دان افغان،‌ مشهور به سردار کابلی، با محاسبات پیچیده ریاضی توانست اثبات کند که محاسبات پیشینیان اشتباه بوده و مدینه در عرض 24درجه و 57 دقیقه خط استواء و طول 39 درجه و 59 دقیقه واقع است و محراب مسجد نبوی درست در محاذات خانه خداست.

سومین معجزۀ ماندگار

«مباهله»، سومین معجزه ماندگار پیامبر صلی ‎الله علیه‌ وآله‌ است. طبق این سنت همیشه جاری، آنجا که شمشیر «برهان» برنده نیست و حتی نمی‌توان با «جدال احسن» خصم را خلع سلاح کرد، می‌توان به سلاح «مباهله» تجهیز شد تا به مدد آن حق از باطل و آب از سراب بازشناخته شود. به گفتۀ علامه طباطبایی، هر فرد باایمانی با تاسّی به پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله می‌تواند در راه اثبات هر حقیقتی از حقایق ثابت دین، با همین سلاح، پنجه در پنجه خصم انداخته و هویت معجزه اسلام را به اثبات برساند. اینک این گوی و این میدان! 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه