logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

برگزاری کنفرانس برخط (آنلاین) پرسش و پاسخ سهامداران بانک تجارت

خبر خوب برای سهامداران / جهش ۲۴۷ درصدی سود عملیاتی بانک تجارت

خبر خوب برای سهامداران / جهش ۲۴۷ درصدی سود عملیاتی بانک تجارت
کنفرانس برخط (آنلاین) پرسش و پاسخ سهامداران بانک تجارت در خصوص عملکرد شش ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۴ این بانک برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مدیریت امور روابط عمومی بانک تجارت، این کنفرانس بعد از ظهر روز سه شنبه ۱۸ آذر ماه در ساختمان مرکزی بانک تجارت به‌صورت بر خط برگزار و به سوالات ارسالی سهامداران با موضوع عملکرد این بانک تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ در حوزه‌های مختلف پاسخ داده شد.در این کنفرانس همچنین گزارشی از اقدامات و دستاوردهای بانک تجارت در مقطع مذکور ارائه شد.

بر اساس این گزارش، سود خالص بانک تجارت با رشد ۱۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته، از ۵۶,۲۲۳ میلیارد ریال به ۶۳,۸۳۶ میلیارد ریال افزایش یافته است. این رشد سودآوری در سطح سود هر سهم نیز منعکس شده و سود خالص هر سهم تجارت با رشد ۲۱ درصدی به ۴۷ ریال رسیده است.

عملکرد بانک تجارت در بازه زمانی مذکور در آیتم درآمد عملیاتی نیز با رشد ۲۷ درصدی، از ۴۸۱ هزار و ۷۱۷ میلیارد ریال در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به ۶۱۲,۶۲۶ میلیارد ریال رسیده است.

اما جهش اصلی در بخش سودآوری ناخالص و عملیاتی رخ داده است؛ جایی که بانک تجارت در نیمه اول سال جاری ۱۱۶,۲۹۰ میلیارد ریال سود ناخالص شناسایی کرده که در مقایسه با ۶۱,۷۱۸ میلیارد ریال دوره مشابه سال گذشته، جهشی ۸۸ درصدی را نشان می دهد. سود عملیاتی بانک تجارت نیز با رشد چشمگیر ۲۴۷ درصدی، از ۱۴,۳۸۳ میلیاردریال در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ به ۴۹,۹۷۰ میلیارد ریال در دوره جاری افزایش یافته است.

بانک تجارت با تکیه بر استراتژی تنوع‌بخشی به منابع درآمدی، توانست خالص درآمدهای کارمزدی خود را با جهش ۹۳ درصدی از ۷۴,۸۲۶ میلیارد ریال به ۱۴۴,۴۲۳ میلیارد ریال برساند.

این رشد چشمگیر باعث شده است که سهم درآمدهای کارمزدی از کل درآمدها به ۲۰ درصد برسد و مهم‌تر از آن، بانک تجارت رتبه نخست خالص درآمدهای کارمزدی را در میان بانک‌های بورسی کشور کسب کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه