logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استقبال بارزانی از دستور الجولانی برای حمایت از حقوق کردها

استقبال بارزانی از دستور الجولانی برای حمایت از حقوق کردها
رئیس اقلیم کردستان عراق از دستور صادر شده از سوی احمد الشرع (ابو محمد الجولانی، رئیس جمهور خودخوانده سوریه) برای به رسمیت شناختن کردها استقبال کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق تصریح کرد: من از دستور صادره از سوی احمد الشرع برای به رسمیت شناختن کردها و حمایت از حقوق آنها استقبال می‌کنم.

 

وی عنوان داشت: ما از تمامی طرف‌ها می‌خواهیم تا به دور از خشونت برای ایجاد مکانیزم‌های شفافی جهت اجرای این دستور تلاش کنند.

 

روزنامه آمریکایی بامداد امروز (شنبه) نوشت، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی تهدیدآمیز از رئیس موقت سوریه خواسته تا اختلافات خود با کردها را حل‌وفصل کند، در غیر اینصورت «تحریم‌های سزار» علیه این کشور بازگردانده می‌شود.

 

مقام‌های آمریکایی «احمد الشرع» معروف به «ابو محمد الجولانی» سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه را تهدید کرده‌اند که در صورت اقدام به عملیات نظامی علیه نیروهای دموکراتیک سوریه «قسد» تحریم‌ها علیه این کشور را باز می‌گرداند.

 

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت، «جی دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا ضمن تهدید الجولانی به اعمال مجدد تحریم‌های سزار علیه سوریه از وی خواسته است تا از هرگونه عملیات نظامی علیه نیروهای قسد خودداری کند.

 

این منبع همچنین به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت، واشنگتن نگرانی‌هایی نسبت به گسترش اقدامات جولانی علیه قسد با حمایت ترکیه داشته است،

 

بنا بر این گزارش، قانون سزار یک قانون آمریکایی است که در سال ۲۰۱۹ تصویب شد و در سال ۲۰۲۰ به منظور اعمال تحریم‌های شدید علیه دولت «بشار اسد»، رئیس جمهور سابق سوریه و حامیان اقتصادی و نظامی وی به اجرا در آمد. کنگره آمریکا نیز در دسامبر گذشته قانونی را برای لغو تحریم‌های سزار وضع کرد.

 

از ابتدای سال جاری میلادی، مناطق واقع در حومه شرقی حلب در نزدیکی مناطق تحت سیطره قسد در شمال شرق سوریه صحنه درگیری‌های شدیدی میان نیروهای دموکراتیک سوریه و نیروهای وزارت دفاع دولت موقت سوریه بود. این درگیری‌ها پس از آن صورت گرفت که دمشق از قسد خواسته بود تا از اماکن استقرار خود در این مناطق به سمت شرق فرات خارج شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه