logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اسموتریچ با انتقاد از طرح ترامپ: باید به غزه حمله کنیم

اسموتریچ با انتقاد از طرح ترامپ: باید به غزه حمله کنیم
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی همانند وزیر امنیت داخلی این رژیم ضمن انتقاد از طرح آمریکا برای غزه تاکید کرد که این طرح به نفع این رژیم نبوده و نوار غزه باید مورد حمله قرار بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه در مخالفت با طرح پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای اداره نوار غزه اظهار کرد: ما باید به ترامپ اطلاع دهیم که طرحش در غزه، برای «اسرائیل» بد است.

 

این چهره تندوری کابینه رژیم صهیونیستی در ادامه نیز مدعی شد: «غزه باید پس از پایان مهلت، مورد هجوم قرار گرفته و حماس نیز باید از نظر نظامی نابود شود.»

 

به گزارش وبگاه «صدی البلد»، او که در مراسم احداث شهرک اشغالی «یازیو» حضور داشت، در سخنرانی در این مراسم، ضمن انتقاد از انتقال به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه پس از اعلام اعضای «شورای صلح» و «شورای مدیریتی غزه»، گفت: یک اشتباه وجود دارد که اسرائیل هنوز نتوانسته آن را جبران کند و آن کوچ از «غوش قطیف» (نوار غزه) است.

 

اسموتریچ گفت: رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در واقع همان السنوار و قطر همان حماس است.

 

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در ادامه خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم نیز گفت: آقای نخست‌وزیر، یا ما یا آنها، یا کنترل کامل اسرائیل یا نابودی حماس، یا تشویق به کوچ دشمن به خارج و اسکان دائمی اسرائیل و یا هزینه‌های جنگ.

 

اسموتریچ همچنین گفت: گذرگاه رفح باید با یا بدون موافقت مصر باز شود و به ساکنان اجازه خروج داده شود.

 

پیشتر «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای حمایت خود از نتانیاهو و بیانیه دفتر او در ابراز مخالفت با «تشکیل کمیته اداره غزه بدون هماهنگی با اسرائیل و در تضاد با سیاست‌های آن» را اعلام کرد.

 

بن‌گویر در بیانیه خود ضمن تایید صحبت‌های نتانیاهو در این خصوص گفت: نوار غزه به هیچ کمیته اجرایی برای نظارت بر بازسازی‌ها نیاز نداشته، بلکه به پاکسازی آن از «تروریست‌های» حماس نیاز دارد، از نتانیاهو می‌خواهم به ارتش دستور دهد خود را برای بازگشت به جنگ در نوار غزه آماده کند.

 

دفتر نتانیاهو پیشتر بیانیه تندی را در انتقاد از ترامپ و طرح او برای نوار غزه صادر و تاکید کرد که اعلام تشکیل کمیته اجرایی غزه وابسته به شورای صلح بدون هماهنگی با اسرائیل انجام شده و با سیاست‌های آن در تضاد است.

 

همچنین نتانیاهو از «گدعون ساعر» وزیر خارجه خود خواست در این خصوص با «مارک پامپئو» همتای آمریکایی‌اش گفت‌وگو کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه