اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تاکید نجارزاده بر ادامه مسیر خروج بانک ملی ایران از بنگاه داری/منابع حاصل از واگذاری ها صرف ارتقای کیفیت خدمات می شود

تاکید نجارزاده بر ادامه مسیر خروج بانک ملی ایران از بنگاه داری/منابع حاصل از واگذاری ها صرف ارتقای کیفیت خدمات می شود
تاکید نجارزاده بر ادامه مسیر خروج بانک ملی ایران از بنگاه داری/منابع حاصل از واگذاری ها صرف ارتقای کیفیت خدمات می شود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط‌عمومی بانک ملی ایران، ابوالفضل نجارزاده در دیدارهای جداگانه با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه اصلی و اساسی بانک ملی ایران در نظام بانکی و اقتصادی کشور، افزود: آحاد جامعه انتظار دارند که بانک ملی با برنامه ریزی و اجرای راهکارهای موثر و متناسب با نیاز آنها، در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم و کمک به پیشبرد سیاست های توسعه ای دولت چهاردهم حرکت کند.
نجارزاده با تاکید براینکه وظیفه بانک ملی ایران خلق بنگاه است و نه بنگاه داری اظهارداشت: روند واگذاری اموال مازاد بانک با اولویت درحال اجراست و با عمل به سیاست و برنامه های دولت در خروج از بنگاه داری، منابع حاصل، صرف افزایش و ارتقای کیفیت ارایه خدمات به مشتریان بانک خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای تکالیف قانونی بانک بخصوص درباره تسهیلات تکلیفی خاطر نشان کرد: بانک ملی ایران سهم عمده ای در پرداخت تسهیلات تکلیفی و عمل به مسئولیت های اجتماعی از جمله ارایه تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در نظام بانکی دارد و تاکنون توانسته به تمامی تعهدات خود در این حوزه به بهترین شکل عمل کند.
گفتنی است هدف از برگزاری این جلسات رسیدگی به مطالبات نمایندگان، برنامه ریزی در جهت حل مشکلات حوزه های انتخابیه و اتخاذ تدابیر و راهکارهای مناسب درجهت ایجاد رضایتمندی ملت ایران است.
احمد بیگدلی نماینده مردم خدابنده و عضو کمیسیون اجتماعی، حجت الاسلام محمد باقری بنابی نماینده مردم بناب و عضو کمیسیون اقتصادی، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندرود و رئیس کمیسیون اجتماعی، غلامرضا شریعتی اندراتی نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه و عضو کمیسیون عمران، حمیدرضا عزیزی فارسانی نماینده مردم اردل، فارسان و کوهرنگ و عضو کمیسیون انرژی و عبدالحکیم آق کرکاکلی نماینده مردم گنبدکاوس و عضو کمیسیون امور داخلی شوراها حضور داشتند.
هریک از نمایندگان دیدگاه های خود را درباره عملکرد بانک ملی ایران در حوزه های مختلف مطرح و مورد بررسی قرار دادند و از حمایت های بانک ملی ایران در راستای رونق تولید و تلاش برای خروج از بنگاه داری تقدیر کردند.
در این نشست ها نیز نمایندگان با ارایه دیدگاه ها و نظراتشان در زمینه های مختلف اقتصادی کشور، موضوعات مرتبط با حوزه های انتخابیه از جمله مسایل بانکی و تسهیلاتی را مورد بررسی قرار دادند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه