logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نخست‌وزیر مجارستان:

آرزوی اوکراین و اتحادیه‌ اروپا برای شکست روسیه واهی است

آرزوی اوکراین و اتحادیه‌ اروپا برای شکست روسیه واهی است
نخست‌وزیر مجارستان گفت شهروندان اروپایی تمایلی به تامین مالی اوکراین ندارند و در عین حال، آرزوی کی‌یف و اتحادیه اروپا برای شکست روسیه را «واهی» خواند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان شامگاه شنبه در سخنانی عنوان کرد: «اروپایی‌ها نمی‌خواهند پولشان برای اوکراین هدر برود و همچنین نمی‌خواهند اوکراین در اتحادیه اروپا عضو شود.»

نخست‌وزیر مجارستان طی گفت‌وگویی با تلویزیون ام1 این کشور بیان کرد: «اگر اروپای مرکزی مقاومت کند، اروپای غربی نیز از او پیروی خواهد کرد و رهبران خود را مجبور به تغییر مسیر خواهد کرد.»

اوربان با بیان اینکه دولت مجارستان قصد ندارد در درگیری میان روسیه و اوکراین جانب هیچ طرفی را بگیرد، گفت: «آنچه شما در مورد آن صحبت می‌کنید مانند یک بازی تخته‌ای است که در بروکسل انجام می‌شود. چرا باید مجبور باشیم انتخاب کنیم که مجارستان طرف اوکراین است یا طرف روسیه؟! چرا وقتی من طرف مجارستان هستم، باید طرف یکی از این دو طرف باشم؟»

وی افزود: «اطمینان می‌دهم که دولت مجارستان موضع خود را در مورد مسائل بین‌المللی بر اساس منافع خود تعیین خواهد کرد و این منافع با همکاری با کشورهای مختلف، چه در غرب و چه در شرق، سازگار است. مجارستان همچنین هنوز قصد دارد گاز و سایر منابع انرژی را از روسیه و سپس از اوکراینی‌ها، در صورت پایان جنگ خریداری کند و در عین حال انتظار داریم که همکاری فعال اقتصادی و سرمایه‌گذاری با چین ادامه یابد.»

ویکتور اوربان درباره کمک مالی به اوکراین تصریح کرد: «به‌رغم فشار رهبران اتحادیه اروپا، مجارستان بودجه‌ای به اوکراین اختصاص نخواهد داد زیرا نمی‌خواهد از درگیری نظامی جاری در آنجا حمایت کند. امیدهای کی‌یف و بروکسل برای شکست روسیه، غرامت و بازپرداخت وام، واهی است.»

او یادآوری کرد که در تاریخ ژوئیه ۲۰۲۴، در جریان سفری به کی‌یف، به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین هشدار داد که زمان به نفع او نیست و «یک قدرت هسته‌ای را نمی‌توان در میدان نبرد شکست داد» اما زلنسکی او را نادیده گرفت.

نخست‌وزیر مجارستان همچنین در پایان تاکید کرد: «مجارستان اجازه الحاق عجولانه اوکراین به اتحادیه اروپا را نخواهد داد زیرا این امر منجر به درگیری نظامی آشکار با روسیه و نابودی اقتصاد اروپا خواهد شد. اگر اوکراین اکنون به اتحادیه اروپا بپیوندد، همه کشورهای اروپایی از جمله مجارستان وارد جنگ خواهند شد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه