logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

فعالیت سامانه بارشی در نوار غربی کشور از امروز

فعالیت سامانه بارشی در نوار غربی کشور از امروز
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از احتمال فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق واقع در نوار غربی کشور از اواخر وقت امروز (جمعه) خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان در توضیح بیشتر اظهار کرد: از اواخر وقت امروز (جمعه) با فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق واقع در نوار غربی کشور رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: برای فردا شنبه نیز در غرب، جنوب غرب، شمال غرب و به تدریج در برخی مناطق واقع در جنوب، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز رگبار و رعد و برق وزش باد شدید موقت و در مناطق سردسیر و کوهستانی هم بارش برف پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: برای یکشنبه هفته جاری هم فعالیت این سامانه در بیشتر مناطق کشور به جز جنوب سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و بخش‌هایی از مرکز کشور ادامه خواهد داشت. دوشنبه در نوار شمالی، شمال شرق، غرب، شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پیش بینی می‌شود. سه‌شنبه نیز در برخی مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور بارش پراکنده رخ می دهد.

وی تصریح کرد: فردا شنبه در برخی مناطق جنوب شرق و مرکز، یکشنبه در برخی مناطق غرب، شمال غرب، مرکز، شرق و جنوب شرق استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و دوشنبه در بیشتر مناطق واقع در نیمه شمالی کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید، در برخی مناطق خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

ضیاییان افزود: همچنین امروز و فردا در بیشتر مناطق به ویژه مناطق واقع در نیمه شمالی کشور افزایش نسبی دما رخ می‌دهد. امروز غرب دریای خزر، شنبه و یکشنبه شمال خلیج فارس و دوشنبه شرق دریای خزر و تنگه هرمز مواج است.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا (۱۸ بهمن) قسمتی ابری با غبار رقیق به تدریج افزایش ابر در بعضی ساعت‌ها و بارش باران و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۴ و ۸ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود. همچنین برای پس فردا (۱۹ بهمن) ماه نیز نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعد و برق از بعدازظهر وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای ۴ و ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای 6- و 1- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای 26 و 24 دمای درجه سانتیگراد خنک‌ ترین و گرم ‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه