logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تشریح آخرین وضعیت تیم ملی از زبان سخنگوی فدراسیون فوتبال؛

بازی تدارکاتی با اسپانیا، یک تیم آفریقایی و یک تیم آمریکای جنوبی/ از پیراهن ایران رونمایی می شود

بازی تدارکاتی با اسپانیا، یک تیم آفریقایی و یک تیم آمریکای جنوبی/ از پیراهن ایران رونمایی می شود
سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: فدراسیون فوتبال در حال تلاش برای انتخاب بهترین حریف تدارکاتی و اردو برای تیم ملی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی اظهار داشت: همه نگاه‌ها از الان به فیستوال بزرگ جام جهانی است. امیدواریم نگرشی که مجموعه فدراسیون جهانی فوتبال به تأکید بر فوتبالی برگزار شدن مسابقات دارد، ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: پیراهن رسمی تیم ملی طراحی و آماده و به فیفا ارسال شده است. این پیراهن مجموعه‌ای از نگاه نوستالژی و نوین است و در مراسمی از آن رونمایی خواهد شد.

سخنگوی فدراسیون فوتبال با اشاره به بازی‌های تدارکاتی در نظر گرفته شده برای تیم ملی خاطر نشان کرد: ما در حال نهایی کردن چهار مسابقه تدارکاتی در فیفادی‌های پیش رو هستیم. متأسفانه زمانی را به دلیل نداشتن اینترنت از دست دادیم. مسائلی نیز مطرح شد که مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال به کارشکنی‌ها برای تیم ملی اشاره کرد، موردی که قابل قبول نیست. ما بازی‌های تدارکاتی فروردین ماه را نهایی خواهیم کرد. دو تیمی که با آنها بازی خواهیم کرد از قاره آفریقا و آمریکای جنوبی خواهند بود. برای خرداد ماه نیز سه تیم را در نظر داریم تا با دو تیم بازی برگزار کنیم.

علوی ادامه داد: درباره بازی با اسپانیا باید بگویم در حال مذاکره با فدراسیون اسپانیا هستیم. ایمیل‌ها و مکاتبات انجام شده، ولی به‌طور کلی باید بگویم از سه تیم مدنظر با دو تیم بازی خواهیم کرد. پس از پایان لیگ برتر نیز استراحتی به بازیکنان ملی‌پوش داده می‌شود و سپس بازیکنان در اردوی اروپایی شرکت می‌کنند. تیم ملی در آنجا نیز دو بازی تدارکاتی پشت درهای بسته برگزار می‌کند. این دو بازی قبل از بازی‌های تدارکاتی خرداد ماه خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم‌هایی که تیم ملی با تیمهایی در فروردین و خرداد ماه سال آینده بازی می‌کند، در جام جهانی حضور دارند یا نه، گفت: در ترکیب ابتدایی، تیم‌هایی هستند که در جام جهانی حضور دارند. از فروردین ماه، بازی‌ها کاملاً شبیه‌سازی مسابقات جام جهانی خواهد بود. ما طبق برنامه تیم ملی پیش می‌رویم و فدراسیون فوتبال در حال تلاش برای انتخاب بهترین حریف تدارکاتی و اردو برای تیم ملی است. باید از مسعود پزشکیان رئیس جمهور، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، کمیسیون فرهنگی و ورزش مجلس، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و همچنین وزیر امور خارجه که در این مدت زحمت کشیدند، تشکر کنیم. دستوراتی که پزشکیان داد در حال انجام شدن است تا تیم ملی با بهترین شرایط آماده شود.

سخنگوی فدراسیون فوتبال در مورد برند پوشاک تیم ملی برای حضور در جام جهانی تأکید کرد: با افتخار، تیم ملی کشورمان با پوشاک ایرانی وارد مسابقات جام جهانی می‌شود.

علوی راجع به آخرین وضعیت حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها گفت: یکی از بحث‌های جلسه اخیر جذابیت فوتبال با حضور هوادار بود. آمارها را دیده‌ایم که ایران در صدر حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها قرار دارد. با برنامه‌ریزی صورت گرفته، امیدوار هستیم با نظر مساعد شورای تأمین شاهد حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه