logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آخرین وضعیت تیم ملی به روایت نایب رئیس فدراسیون؛

نبی: انتخاب کمپ تیم ملی منوط به مشخص شدن حریف تدارکاتی سوم است

نبی: انتخاب کمپ تیم ملی منوط به مشخص شدن حریف تدارکاتی سوم است
نایب رییس فدراسیون فوتبال گفت: انتخاب کمپ نهایی منوط به مشخص شدن میزبان دیدار سوم تدارکاتی خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛برنامه‌های تیم ملی برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ وارد فاز اجرایی شده؛ فازی که به گفته مدیر تیم ملی، با ۴ دیدار تدارکاتی در بهار سال آینده تثبیت خواهد شد. مهدی محمدنبی در گفت‌وگو با روزنامه فدراسیون فوتبال، از نهایی شدن رایزنی‌ها برای برگزاری دو بازی در فروردین و دو مسابقه در خرداد خبر داد و تأکید کرد که روند مذاکرات در مراحل پایانی قرار دارد.

او با اشاره به اهمیت آرامش کادر فنی گفت: برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای انجام شده که تیم ملی بدون دغدغه وارد فیفادی‌های پیش‌رو شود و تمرکز اصلی روی آماده‌سازی فنی باشد.

به گفته نبی، پیش از دیدارهای خردادماه یک اردوی سه‌هفته‌ای نیز در دستور کار قرار گرفته تا تیم با آمادگی کامل راهی مسابقات تدارکاتی شود. او با اشاره به تفاوت‌های ساختاری جام جهانی ۲۰۲۶ نسبت به دوره گذشته، تأکید کرد که هماهنگی‌های لازم در سطح کلان انجام شده و حمایت کامل وزارت ورزش، دولت و مجلس پشتوانه برنامه‌های تیم ملی است.

مدیر تیم ملی درباره محل برگزاری اردوی خرداد توضیح داد: انتخاب کمپ نهایی منوط به مشخص شدن میزبان دیدار سوم تدارکاتی خواهد بود و به محض قطعی شدن کشور میزبان، برنامه استقرار تیم نیز نهایی می‌شود.

موضوع صدور ویزا نیز بخش دیگری از این گفت‌وگو بود. نبی درباره این مسئله نیز اذعان داشت: فهرست بازیکنان داخلی و لژیونرها تهیه شده و فرآیند اداری طبق مقررات در حال پیگیری است تا پیش از آغاز اردو در اواخر اردیبهشت، تمامی مجوزهای لازم اخذ شود.

نایب‌رئیس اول فدراسیون فوتبال برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای درباره بی‌انگیزگی بازیکنان را بی‌اساس دانست و تصریح کرد که تیم ملی با روحیه‌ای بالا و انگیزه‌ای مضاعف مسیر آماده‌سازی برای جام جهانی ۲۰۲۶ را دنبال می‌کند و هدفی جز موفقیت در این رقابت‌ها ندارد.

مدیر تیم ملی فوتبال ایران در نهایت گفت: لباس تیم ملی و پرچم مقدس کشورمان که بر سینه بازیکنان نقش بسته، جایگاه ویژه‌ای دارد و پوشیدن آن افتخار بزرگی است. خاک و وطن ما تیم ملی است. بازیکنان تیم ملی با روحیه‌ای قوی‌تر از گذشته در اردوها و مسابقات تدارکاتی حضور خواهند یافت و هدف همه ما موفقیت در جام جهانی ۲۰۲۶ است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه