logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آخرین مهلت بخشش کامل جرایم مالیاتی تا سقف 700 میلیون تومان

 آخرین مهلت بخشش کامل جرایم مالیاتی تا سقف 700 میلیون تومان
امروز مهلت بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف 700 میلیون تومان در صورت پرداخت بدهی مالیاتی پایان می‌یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، مودیانی که فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات هستند و همچنین مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا پایان روز 28 بهمن‌ماه سال‌جاری پرداخت و تسویه نمایند، مشمول بخشودگی جرایم قابل بخشش تا سقف 7 میلیارد ریال خواهند شد.

همچنین در مواردی که میزان جرایم قابل بخشش مودی بیش از سقف مذکور باشد، در صورت پرداخت جرایم مازاد بر سقف تعیین‌شده، جرایم قابل بخشش مودی تا سقف 700 میلیون تومان مورد بخشودگی قرار می‌گیرد.

این اقدام در راستای حمایت از کسب‌وکارهای خرد، صاحبان مشاغل و سایر فعالان اقتصادی و با هدف کاهش فشار مالی بر مودیان، تقویت تمکین داوطلبانه و همراهی مودیان در دوره اجرای سیاستگذاری‌های جدید اقتصادی به اجرا گذاشته شده است.

سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه این مهلت قابل تمدید نخواهد بود، از مودیان درخواست کرد با توجه به فرصت باقی‌مانده، در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف بدهی‌های مالیاتی و بهره‌مندی از این ظرفیت قانونی حمایتی اقدام نمایند.

برای بهره‌مندی از مزیت این بخشنامه می‌بایست تمامی بدهی‌های مالیاتی در کلیه منابع و دوره/عملکردها تا تاریخ 1404/11/28 پرداخت گردد.. ضمنا ثبت درخواست بخشودگی تابع زمان خاصی نیست و در صورت رعایت شرایط مذکور، امکان ثبت درخواست بخشودگی و بهرمندی از مزایای این بخشنامه در هر زمانی وجود دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه