logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

شریعتی در گفتگو با دانا:

فرآورده‌های غذایی بدون نظارت، تهدید سلامت مردم هستند/ ضبط ۱۳۰۰ تن فرآورده گوشتی در ۱۰ ماه گذشته

فرآورده‌های غذایی بدون نظارت، تهدید سلامت مردم هستند/ ضبط ۱۳۰۰ تن فرآورده گوشتی  در ۱۰ ماه گذشته
مدیر کل دامپزشکی استان تهران گفت: حفظ و حراست از سلامت مردم از طریق نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های غذایی، از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی است.

احمد شریعتی، مدیر کل دامپزشکی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: حفظ و حراست از سلامت مردم از طریق نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های غذایی، از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی است و در مناسبت‌های خاص مانند عید قربان، محرم و به ویژه ماه مبارک رمضان، این اقدامات تشدید می‌شود.

وی افزود: اولین مرحله نظارت‌های ما از مزرعه آغاز می‌شود و تا سفره مردم ادامه دارد؛ شامل واحدهای تولیدی، مراکز پرورش دام، طیور و آبزیان، کشتارگاه‌ها، مراکز بسته‌بندی و فرآوری و در نهایت مراکز عرضه در سطح شهر است. در استان تهران حدود ۱۵ هزار مرکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی قرار دارند.

شریعتی با اشاره به اهمیت کنترل سلامت فرآورده‌های خام از جمله گوشت، مرغ، تخم‌مرغ، شیر و آبزیان گفت: در صورت نبود این نظارت‌ها، این محصولات می‌توانند ناقل بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان باشند. 

مدیر کل دامپزشکی استان تهران افزود: امسال تلاش کردیم نیروهای حاضر در اکیپ‌های طرح تشدید اقدامات که از ۲۸ بهمن آغاز شده است، عمدتاً دامپزشک باشند تا تخصص لازم برای نظارت دقیق بر کشتارگاه‌ها و مراکز عرضه را داشته باشند. همچنین، بازدیدهای مشترک با نیروهای تعزیرات، مراجع قضایی و پلیس امنیت انجام می‌شود که کاملاً عملیاتی و بدون نمایش رسانه‌ای صورت می‌گیرد.

وی درباره تخلفات شایع گفت: اکثر تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان محصولات غذایی، رعایت‌کننده قوانین هستند، اما در شرایط تعطیلات و افزایش قیمت‌ها، گاهی سوءاستفاده‌هایی رخ می‌دهد. عمده تخلفات شامل فرآورده‌های غیر بهداشتی، فاقد تاریخ تولید و انقضا، بسته‌بندی نامناسب و کشتارهای غیرمجاز است.

وی با بیان اینکه در ۱۰ ماه گذشته حدود ۱۳۰۰ تن فرآورده گوشتی به دلیل رعایت نکردن استانداردهای بهداشتی ضبط شده است، به مردم توصیه کرد: مردم فرآورده‌های غذایی خود را از مراکز مجاز تهیه کنند، از مراکز دوره‌گرد غیررسمی خرید نکنند و اطمینان حاصل کنند که محصولات دارای تاییدیه دامپزشکی، مهر کشتارگاه و لیبل شامل تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری باشند. فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز بزرگ عرضه نیز با وجود افزایش قیمت، اطمینان بیشتری برای مصرف‌کننده فراهم می‌کنند.

خبرنگار : فاطمه میرزاآقایی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه