logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

آصفری در گفتگو با دانا:

سناریوی رژیم صهیونیستی مذاکرات را به بن بست خواهد رساند/ ایران توان هرگونه رویارویی با آمریکا را دارد

سناریوی رژیم صهیونیستی مذاکرات را به بن بست خواهد رساند/ ایران توان هرگونه رویارویی با آمریکا را دارد
کارشناس مسائل سیاسی گفت: اندیشمندان آمریکایی می دانند که ایران توان هرگونه رویارویی با آمریکا را دارد.

محمدحسن آصفری، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به روند مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ایالات متحده به این درک رسیده است که با اقدام نظامی و رویارویی با ایران نمی تواند به پیروزی دست پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه اقدام نظامی آمریکا در منطقه به نفع هیچ کس نیست افزود: هرگونه جنگی علیه ایران، جنگ منطقه ای خواهد بود و آتش آن کشورهای منطقه و آمریکا را خواهد گرفت.

آصفری با بیان اینکه آمریکا باید دست از دبه کردن در مذاکرات بردارد و با صداقت با ملت ایران رو به رو شود، عنوان کرد: اگر ترامپ بخواهد با سناریوی رژیم صهیونیستی حرکت کند، در این مذاکرات هم نتیجه ای وجود نخواهد داشت.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه برای پرونده هسته ای ایران هیچ راهکاری جز مذاکره وجود ندارد گفت: آمریکا چنانچه بخواهد به مسئله‌ موشکی و بنیه دفاعی ایران ورود کند، جمهوری اسلامی ایران میز مذاکره را ترک خواهد کرد.

وی در خصوص مذاکرات مستقیم با آمریکا عنوان کرد: برای ما منعی وجود ندارد که با آمریکا به طور مستقیم مذاکره کنیم، اگر مسئله آمریکا عدم اشاعه سلاح هسته ای است، ما بارها اعلام کردیم که به دنبال سلاح هسته ای نیستیم، می توانیم بر سر این موضوع به طور مستقیم با آمریکا گفتگو داشته باشیم.

آصفری با اشاره به اینکه امروز اندیشمندان آمریکایی فهمیدند که آمریکا علاقه ندارد با مذاکره مشکلات خود را حل کند خاطرنشان کرد: آمریکایی ها فهمیدند که ایران توان هرگونه رویارویی با ایالات متحده را دارد.

المیرا خرد

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه