logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وحشت اسرائیل از حمله زمینی گسترده علیه لبنان و رویارویی با حزب‌الله

وحشت اسرائیل از حمله زمینی گسترده علیه لبنان و رویارویی با حزب‌الله
یک روزنامه عبری زبان به وحشت رژیم صهیونیستی از انجام عملیات زمینی گسترده علیه حزب الله لبنان اعتراف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روسیا الیوم، در بحبوحه تشدید درگیری‌ها بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی، این رژیم به دلیل نگرانی ها در خصوص هزینه‌های سنگین نظامی ترجیح می‌دهد از حمله زمینی علیه لبنان خودداری کند.

در همین خصوص روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارانوت گزارش داد، این سیاست از سوی تل آویو با توجه به افزایش تحرکات نیروهای حزب‌الله به سمت مرزها اتخاذ می شود. نیروهای حزب الله علاوه بر شلیک مداوم موشک ها و انجام حملات پهپادی، گزینه‌های تهاجمی متعددی از جمله نفوذ زمینی را در اختیار دارند و این امر هرگونه مانور زمینی گسترده را برای نظامیان صهیونیست مملو از خطرات مختلف می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده است، تردید در خصوص آغاز یک حمله زمینی گسترده در جنوب لبنان برآمده از یک محاسبه دقیق درباره هزینه های رویارویی با حزب‌الله است چرا که این حزب توانایی خود را در اداره جنگ در سطح تاکتیکی پیشرفته نشان داده است. به همین دلیل ارتش اسرائیل ترجیح می دهد به جای حمله زمینی گسترده وارد یک درگیری محدود با حزب الله شود.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست به دنبال یک پیشروی کوتاه و محدود در جنوب لبنان خواهند بود و بر اشغال تپه‌ها و روستاهای مرزی تمرکز دارند؛ با این حال، خطرات این سناریو شامل فرسوده شدن نیروها به دلیل آتش تک تیراندازها و حملات موشکی، تبدیل نظامیان صهیونیست به اهداف ثابت و تأثیر راهبردی محدود بر قابلیت‌های حزب‌الله است. هزینه‌های انسانی و لجستیکی حمله زمینی گسترده علیه لبنان بسیار بالا است و با تلفات سنگین در یک جنگ شهری و فرسایشی طولانی چندین ماهه، رو به رو می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه