logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

هشدار وزیر خارجه قطر درباره مرگبار بودن آلودگی خلیج فارس در صورت حمله به نیروگاه بوشهر

هشدار وزیر خارجه قطر درباره مرگبار بودن آلودگی خلیج فارس در صورت حمله به نیروگاه بوشهر
نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در گفتگو با تاکر کارلسن، خبرنگار محافظه‌کار آمریکایی گفت که دوحه خواستار دستیابی به راه‌حلی پایدار میان جمهوری اسلامی ایران و واشنگتن است و درباره مرگبار بودن آلودگی خلیج فارس برای کل کشورهای عرب منطقه هشدار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر قطر در پاسخ به پرسش تاکر کارلسن درباره احتمال حمله به نیروگاه بوشهر گفت: «آبی که مردم ما استفاده می‌کنند از آب‌شیرین‌کن‌ها تامین می‌شود. رودخانه نداریم. ذخایر آبی هم نداریم.‏ در واقع، کشور ظرف سه روز با کمبود کامل آب مواجه می‌شود.‏ اکنون با ساخت مخازن، ظرفیت را افزایش داده‌ایم و همچنان در حال افزایش آن هستیم، اما این موضوع فقط به قطر محدود نمی‌شود.

وی ادامه داد: این وضعیت برای قطر صادق است، برای کویت هم همین‌طور، برای امارات هم همین‌طور. یعنی همه کشورهای این منطقه درگیر خواهند شد. اگر آن سایت هسته‌ای [بوشهر] هدف قرار گیرد و مواد رادیواکتیو وارد آب شود، هیچ‌کدام از این کشورها آب نخواهند داشت. نه آب، نه ماهی، هیچ‌چیز عملا حیات از بین می‌رود.»

رژیم صهیونیستی و امریکا در جنگ ۱۲ روزه و حملات سه هفته گذشته علاوه بر این که بارها مراکز و صنایع هسته‌ای ایران تحت نظارت اژانس را بمباران کردند، اخیرا در اقدامی خطرناک پرتابه‌هایی در نزدیکی راکتور اتمی بوشهر که در حال فعالیت و تولید برق است، شلیک کرد.

‏نخست وزیر قطر در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که به دلیل همین تهدید «موجودیتی»، دوحه تا پیدا کردن یک راه حل اساسی میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، دست‌بردار نخواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه