logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تأکید فرماندار تهران بر تداوم میزبانی شایسته از گردشگران در شرایط جنگ رمضان

تأکید فرماندار تهران بر تداوم میزبانی شایسته از گردشگران در شرایط جنگ رمضان
فرماندار تهران با حضور در میدان آزادی، ضمن استقبال از گردشگران و مسافران نوروزی، از نزدیک در جریان روند خدمات‌رسانی به آنها قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛بنابر اعلام روابط عمومی فرمانداری تهران، حسین خوش اقبال معاون استاندار و فرماندار تهران در حاشیه این دیدار صمیمانه با اشاره به شرایط خاص کشور در جنگ رمضان اظهار داشت: امسال به دلیل جنگ، تعداد مسافران ورودی به تهران کاهش یافته، اما این مسئله به هیچ عنوان موجب اختلال در ارائه خدمات و میزبانی شایسته از مسافران و گردشگران نوروزی نشده است.

فرماندار تهران با تأکید بر جایگاه نمادین میدان آزادی افزود: برج آزادی به‌عنوان نماد شهر تهران همواره یکی از مقاصد اصلی گردشگران است و بسیاری از مسافران علاقه‌مندند در سفر خود از این مجموعه بازدید کنند و خاطره‌ای ماندگار از حضور در پایتخت ثبت کنند.

خوش‌اقبال با اشاره به فضای حاکم بر حضور مسافران در تهران گفت: آنچه امروز در دیدار با هموطنان از استان‌های مختلف مشاهده شد، روحیه همدلی و اتحاد بود؛ جایی که همه اقوام با هر زبان و فرهنگ، زیر یک پرچم و متعلق به یک سرزمین یعنی ایران عزیز گرد هم آمده‌اند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: با وجود شرایط خاص ناشی از جنگ رمضان، مسافران و گردشگران نوروزی تجربه‌ای مطلوب از حضور در تهران در نوروز ۱۴۰۵ داشته‌اند و تلاش مجموعه‌های اجرایی بر این بوده تا خدمات در شأن مردم عزیز ارائه شود.

در این بازدید، وحیدی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهر تهران، قاسمی رئیس اداره روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و حسینی مدیر برج آزادی، فرماندار تهران را همراهی کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه