logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سانیا در انتظار کاروان «شهدای ناوگروه دنا»؛

علی نژاد: ایران در ۱۰ رشته و با ۹۹ ورزشکار و همراه در بازی‌های آسیایی ساحلی شرکت می کند

علی نژاد: ایران در ۱۰ رشته و با ۹۹ ورزشکار و همراه در بازی‌های آسیایی ساحلی شرکت می کند
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: کاروان ورزشی ایران در ۱۰ رشته و با ترکیب ۹۹ نفره عازم به بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، با اشاره به آخرین وضعیت اعزام کاروان ورزشی ایران به بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ اظهار داشت: روز گذشته علاوه بر نشست حضوری با کادر سرپرستی و مدیران کمیته، یک نشست آنلاین و برخط نیز با  حضور محمدرضا عابدی محزون مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت وزارت ورزش و جوانان به نمایندگی از این وزارتخانه با سرپرستان کلیه رشته‌های اعزامی برگزار کردیم تا آخرین نکات مهم و ضروری را به آنها گوشزد کنیم.

در این نشست تأکید شد که هدف اصلی از این اعزام، اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان‌های مسابقه و همچنین حضور شایسته و زیبنده نام جمهوری اسلامی ایران است.

علی‌نژاد در ادامه درباره مسیر اعزام کاروان توضیح داد: کاروان ورزشی ایران با نام شهدای ناوگروه دنا، به صورت زمینی راهی مرز باجگیران خواهد شد و از طریق مرز هوایی ترکمنستان خود را به چین می‌رساند. خوشبختانه کلیه هماهنگی‌های لازم با نهادهای داخلی و خارجی انجام شده و ان‌شاءالله حضوری منظم، هماهنگ و در شأن ورزش ایران خواهیم داشت.

دبیرکل کمیته ملی المپیک همچنین خاطرنشان کرد: در نظر داریم پیش از اعزام نهایی، یک نشست هماهنگی به صورت گروهی با کلیه نفرات اعزامی برگزار کنیم تا تمامی موارد لازم از قبیل مقررات اقامتی، زمان‌بندی، مسائل تشریفاتی و انتظارات فنی و اخلاقی به طور کامل مطرح و جمع‌بندی شود.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در ادامه با ارائه جزئیات ترکیب کاروان ایران تصریح کرد: کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران با نام شهدای ناوگروه دنا، در مجموع ۹۹ نفر اعزام خواهند شد که ۵۷ ورزشکار و ۴۲ مربی، سرپرست، گروه پزشکی، خبری و کادر سرپرستی در آن حضور خواهند داشت.

وی افزود: ورزشکاران ایران در ۱۰ رشته فوتبال ساحلی، دوومیدانی ساحلی، هندبال ساحلی، کشتی ساحلی، کبدی ساحلی، والیبال ساحلی، جوجیتسو، صعود ورزشی (سنگنوردی)، واترپلو و بسکتبال سه‌نفره در این دوره از بازی‌ها به میدان خواهند رفت.

علی نژاد در پایان گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، کاروان ایران در تمام این رشته‌ها حضوری شایسته و درخور نام کشورمان داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه