logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سخنگوی القسام: رویای اسرائیل برای عادی‌سازی روابط محکوم به شکست است

سخنگوی القسام: رویای اسرائیل برای عادی‌سازی روابط محکوم به شکست است
ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام تاکید کرد که تجاوزات اسرائیل به کشورهای منطقه به نتیجه نخواهد رسید و رؤیای عادی‌سازی روابطی که به دنبال آن هستند، محکوم به شکست است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس حمله اخیر به مدرسه «میناب» در ایران را «جنایتی دانست که یادآور قتل‌عام‌های غزه» است. 

وی با بیان اینکه «ضربات قدرتمند سپاه پاسداران پاسخی به تجاوز صهیونیستی - آمریکایی علیه ایران است»، افزود: «حملات مبارزان ایران، لبنان و یمن ادامه همان مسیری است که عملیات طوفان الاقصی آغاز کرد».

ابوعبیده حمله اسرائیل به لبنان را «جنایتی تمام عیار در چارچوب تجاوز علیه امت اسلامی» توصیف کرد و اعلام داشت: «در کنار لبنان، مردمش و مقاومت آن ایستاده‌ایم».

او نسبت به «اراده و توان رزمندگان حزب‌الله که خسارات سنگینی به اسرائیل وارد کرده‌اند» ابراز اطمینان کرد و بار دیگر «رزمندگان مقاومت لبنان را به بهره‌گیری از درگیری‌های میدانی برای اسیر گرفتن نظامیان اسرائیلی» فراخواند.

سخنگوی القسام در بخش دیگری از سخنانش گفت «عملیات تهاجمی اسرائیل علیه کشورهای منطقه نشانه نزدیک شدن فروپاشی آن است». وی تأکید کرد: «این تجاوز به نتیجه نخواهد رسید و رؤیای عادی‌سازی روابطی که به دنبال آن هستند، محکوم به شکست است».  

او در پایان افزود: «حاکمیت منطقه تنها باید در دست ملت‌های آن باشد و منابع و ثروت‌هایش حق طبیعی و انحصاری مردم آن است».

ابو عبیده خاطرنشان کرد که اسرائیل «حمله به لبنان را آغاز کرد و طی ۱۴ ماه گذشته برای این تجاوز زمینه‌چینی کرده بود».

وی تصریح کرد، «جامعه جهانی امروز این رژیم موقت را تنها عاملی تنش‌زا می‌بیند که با دامن‌زدن به جنگ‌ها به حیات خود ادامه می‌دهد».

به نقل از شبکه المیادین، وی ادامه داد که «جهانِ دارای استاندارد دوگانه فقط زمانی صدایش بلند می‌شود که از فلسطینی‌ها مطالبه امتیازات بیشتر داشته باشد».

او تصویب قانون اعدام اسیران فلسطینی را «ننگی بر پیشانی همه کسانی که سکوت اختیار کرده و منفعل مانده‌اند» توصیف کرد.

ابوعبیده خاطرنشان کرد که «آنچه دشمن می‌کوشد از طریق برخی میانجی‌ها بر مقاومت فلسطین تحمیل کند، بسیار خطرناک است».

وی تأکید کرد که «طرف فلسطینی با امانت‌داری کامل به تعهدات خود پایبند بوده و به تلاش‌های میانجی‌ها احترام گذاشته است».

او از کشورهای عربی خواست «برای واداشتن اسرائیل به اجرای مرحله نخست توافق، پیش از مطرح کردن مرحله دوم، إعمال فشار کنند».

سخنگوی القسام افزود: «این دشمن صهیونیستی خود مانع توافق است و باید دولت آمریکا که حامی آن است، به مسئولیت‌هایش عمل کند».

او همچنین هشدار داد که تعرض به مسجدالاقصی و اسرا «به‌سادگی و بدون پاسخ نخواهد گذشت».

ابوعبیده از ملت‌های جهان و امت اسلامی خواست «برای دفاع از مسجدالاقصی و اسیران فلسطینی» تظاهرات کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه