logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

موج استعفای رهبران جمهوری‌خواه در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا

موج استعفای رهبران جمهوری‌خواه در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا
بیش از ۱۲ نفر از رهبران جمهوری‌خواه در مجالس قانونگذاری ایالتی سرتاسر آمریکا طی ۱۴ ماه گذشته تصمیم به استعفا یا اعلام بازنشستگی گرفته‌اند؛ اقدامی که نشانه دیگری از چشم‌انداز رو به افول این حزب در انتخابات میان‌دوره‌ای است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشریه «پالتیکو» در گزارشی نوشت که بیش از ۱۲ نفر از رهبران حزب جمهوری‌خواه آمریکایی در مجالس قانونگذاری ایالتی در سراسر کشور از جمله کارولینای شمالی، ویسکانسین، جورجیا و آیووا، طی ۱۴ ماه گذشته تصمیم به استعفا یا اعلام بازنشستگی گرفته‌اند.

توضیحات فردی برای این کناره‌گیری‌ها متفاوت است اما نشان می‌دهد که فقط جمهوری‌خواهان کنگره نیستند که با یک «نوامبر طوفانی» روبه‌رو هستند زیرا نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که محبوبیت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در بحبوحه افزایش قیمت بنزین و تردیدها درباره جنگ علیه ایران در حال کاهش است.

حزب جمهوری‌خواه ممکن است با یک انتخابات میان‌دوره‌ای دیگر مانند سال ۲۰۱۸ روبه‌رو شود، زمانی که دموکرات‌ها ۶ مجلس قانونگذاری را به دست گرفتند و بیش از ۳۰۰ کرسی در سراسر کشور را به دست آوردند.

«دیک وادهمز» مشاور باسابقه و رئیس سابق حزب جمهوری‌خواه ایالت در کلرادو گفت: «من فکر می‌کنم او با اقدامات خود جمهوری‌خواهان را در موضع دفاعی قرار می‌دهد. آنها دیگر نمی‌توانند تحمل کنند.»

دیگر جمهوری‌خواهان این تصور را که ترامپ چیزی غیر از یک پرچمدار محبوب برای حزب است، رد می‌کنند. آنها استدلال می‌کنند که از دست دادن رهبران جمهوری‌خواه در برخی از مجالس قانونگذاری لزوما نشانه‌ای از «مشکلات عمیق» برای انتخابات میان‌دوره‌ای نیست حتی اگر به این معنی باشد که برخی از ایالت‌ها چالش‌برانگیزتر از گذشته خواهند بود.

«برایان شیمینگ» رئیس حزب جمهوری‌خواه ویسکانسین گفت: «اگر انتخابات هفته آینده بود، من نگران می‌شدم. انتخابات هفته آینده نیست.»

پالتیکو در پایان تاکید کرد: «علاوه بر اینکه از دست دادن حداقل ۱۴ رهبر جمهوری‌خواه، در مقایسه با حدود نیمی از دموکرات‌ها، می‌تواند زنگ خطری برای انتخابات میان‌دوره‌ای باشد، به تغییر گسترده‌تر در سیاست‌های ایالتی و از دست دادن برخی از قانونگذارانی اشاره دارد که ممکن است به نسل بعدی رهبران در صحنه سیاسی ملی تبدیل شوند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه