logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تأکید بر نقش دانشگاه‌ها در پشتیبانی از زیرساخت‌های ارتباطی

تأکید بر نقش دانشگاه‌ها در پشتیبانی از زیرساخت‌های ارتباطی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به شرایط خاص کشور، بر ضرورت تقویت تاب‌آوری زیرساخت‌های دیجیتال و استفاده از توان علمی دانشگاه‌ها برای پاسخ به نیازهای فوری کشور تأکید کرد و این همکاری را در حوزه‌هایی مانند امنیت سایبری و مدیریت بحران راهگشا دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح امروز (دوشنبه ۱۷ فروردین) و در میانه جنگ رمضان نشست مشترک میان مسئولان وزارت ارتباطات و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با محوریت توسعه زیرساخت‌های فناورانه دانشگاهی و تقویت نقش این مراکز در اقتصاد دیجیتال برگزار شد.

سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ تأکید کرد: دشمن در شرایط فعلی در موقعیت استیصال قرار گرفته و به همین دلیل به رفتارهای وقیحانه روی آورده است. هدف قرار دادن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نشان‌دهنده ماهیت مخرب و ضدتوسعه‌ای دشمنان است.

وی با اشاره به گذشت بیش از یک ماه از آغاز جنگ رمضان، تصریح کرد: در این مقطع، ارتقای تاب‌آوری زیرساخت‌های ارتباطی و دیجیتال از اولویت‌های اصلی است و دانشگاه‌ها می‌توانند با اتکا به ظرفیت‌های علمی و فناورانه خود، نقش مؤثری در پشتیبانی از شبکه‌های ارتباطی و ارائه راهکارهای نوآورانه ایفا کنند.

وزیر ارتباطات با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان نهادهای اجرایی و علمی، بیان کرد: در شرایط جنگی، زمان تصمیم‌گیری و اجرا به شکل قابل توجهی کاهش می‌یابد و این موضوع، همکاری ساختارمند با دانشگاه‌ها را به یک ضرورت تبدیل می‌کند. بهره‌گیری از توان دانشگاهی در حوزه‌هایی مانند امنیت سایبری، مدیریت بحران و توسعه خدمات دیجیتال پایدار، امکان پاسخ‌گویی سریع‌تر به نیازهای کشور را فراهم می‌کند.

تأکید بر بسیج ظرفیت‌های دانشگاهی برای جهش علمی

 حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ نیز با تأکید بر لزوم نگاه توسعه‌محور در شرایط فعلی، اعلام کرد: پیشرفت کشور نیازمند رویکردی مبتنی بر رشد و نوآوری است و در مواجهه با شرایط جنگی باید با نگاهی فعال و آینده‌نگر، زمینه‌های جهش علمی و فناوری را تقویت کرد.

وی از مکاتبه با دستگاه‌های اجرایی برای فعال‌سازی ظرفیت دانشگاه‌ها خبر داد و افزود: آمادگی لازم برای بسیج توان علمی و فناورانه دانشگاه‌ها فراهم شده است تا این مراکز در دوره جنگ و پس از آن، نقش مؤثرتری در خدمت‌رسانی، به‌ویژه در حوزه‌های مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات ایفا کنند.

در این نشست همچنین بر توسعه اقتصاد دیجیتال و نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور تأکید شد و دو طرف، افزایش سطح همکاری‌ها برای حمایت از این بخش را مورد تأکید قرار دادند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه