logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نیکزاد:

اگر شروط ۱۰ گانه پذیرفته نشود رهبر انقلاب اجازه امضا نخواهند داد

اگر شروط ۱۰ گانه پذیرفته نشود رهبر انقلاب اجازه امضا نخواهند داد
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم بدانند اگر ۱۰ شرط را نپذیرند، آقا اجازه امضا نخواهند داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی نیکزاد در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به شکست آمریکا در برابر ایران با پذیرش شروط ۱۰ گانه‌ ایران گفت: تنگه هرمز جایی است که روزانه از آن ۱۰۰ تا ۱۴۰ کشتی و ۲۰ درصد اقتصاد دنیا از این مسیر عبور می‌کند. تنگه هرمز دریای عمان را به اقیانوس هند متصل می‌کند.

وی افزود: سالانه ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون بشکه از این مسیر عبور می‌کند و اگر حداقل برای هر یک از آن ۱۰۰ کشتی، ۲۰ میلیون دلار دریافت شود یا از هر بشکه نفت ۱۰ دلار اخذ شود، درآمدی معادل یک و نیم برابر کل بودجه درآمد نفتی کشور حاصل خواهد شد.

نیکزاد ادامه داد: در مورد شروطی که مطرح شده، باید گفت که اصل «عزت، حکمت و مصلحت» در نظر گرفته شده است. همچنین طبق بند ۵ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، این موضوع نیازمند اجازه رهبر معظم انقلاب است.

وی اظهار کرد: ترامپ ملعون ۱۵ ماده نوشته بود و با آن می‌خواست خود را برنده اعلام کند. او در این ۱۵ ماده موضوعاتی مانند هسته‌ای، موشکی، مقاومت و حقوق بشر مطرح کرده بود و اینکه ۴۵۰ کیلو اورانیوم تحویل داده شود اما ما شروط ۱۰ گانه خود را مطرح کردیم.

تعهد ایران بر عدم ساخت سلاح هسته‌ای را می‌پذیریم

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی برای این شروط ۱۰ گانه از رهبر انقلاب اذن گرفته است و ما سرباز آقا هستیم. شروطی تعیین شده که از جمله آنها توقف کامل هرگونه تجاوز، خروج نیروهای آمریکا از منطقه، عبور و مرور از تنگه هرمز با ایران، لغو تحریم‌های اولیه و ثانویه و جبران خسارت‌های ایران است. همچنین تعهد ایران بر عدم ساخت سلاح هسته‌ای را می‌پذیریم. همچنین ما در شروط خود مقاومت را فراموش نکردیم.

نیکزاد با بیان اینکه ما در مجلس شرایط پساجنگ را در نظر گرفته‌ایم، گفت: با نظر رئیس مجلس، اصلاحاتی در بودجه انجام خواهد شد و به فضل پروردگار، کشور را بهتر از گذشته خواهیم ساخت.

وی تاکید کرد: مردم بدانند اگر ۱۰ شرط را نپذیرند، آقا اجازه امضا نخواهد داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه