اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تا سال ۱۴۳۰ سالمندان ۳۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند

تا سال ۱۴۳۰ سالمندان ۳۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند
بر اساس پیش بینی ها تا سال ۱۴۳۰، تعداد سالمندان کشور به حدود ۳۰ درصد کل جمعیت کشور می رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از وبدا، بحران سالخوردگی جمعیت یک بحران جهانی است و در کشور ما نیز گرچه هم اکنون کمتر از ۱۰ درصد جمعیت بالای ۶۵ سال و سالمند هستند اما در این میان، سالمند تنها و سالمندان مبتلا به بیماریهای مزمن و صعب العلاج نیازمند توجه ویژه و کمک های بیشتری قرار دارند. بر اساس پیش بینی ها تا سال ۱۴۳۰، تعداد سالمندان کشور به حدود ۳۰ درصد کل جمعیت کشور می رسد.

مرتضوی، رییس اداره سلامت سالمندان مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به اجرای طرح مذکور، یادآور شد: تاکنون با حدود ۱۲۰۰ سالمند تنها زیست توسط مراقبین سلامت تماس گرفته شده و سالمندانی که برای رفع نیازهای ضروری زندگی نیاز به کمک دارند و نوع نیاز آنها، شناسایی شده است.

وی افزود: در شرایط بحرانی مانند جنگ، سالمندان از جمله گروه های آسیب پذیرهستند که به نسبت گروه های سنی دیگر نیاز به توجه ویژه دارند. در این شرایط سالمندان تنها زیست، ناتوان و سالمندانی که درگیر بیماری های جدی و صعب العلاج هستند، جهت تامین نیازهای روزمره زندگی خود نیز ممکن است دچار مشکلات جدی و تهدید کننده زندگی شوند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری اداره سلامت سالمندان، دفتر زنان و خانواده وزارت رفاه، شهرداری، بهزیستی، کارگروه سلامت سالمندان ساغ، دبیرخانه شورای ملی سالمندان، گروه های داوطلب و سازمان های مردم نهاد، آغاز و جهت کمک رسانی به این گروه سنی اقدامات موثری برنامه ریزی شده است.

به گفته وی در مرحله بعدی تصمیم به توسعه برنامه در سایر مناطق تهران و سایر استانهایی که بیشترین آسیب را از جنگ دیده اند، داریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه