اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مانند سرباز پای لانچر در خط مقدم رسانه هستیم؛ چهره‌های ورزشی پای کارند

مانند سرباز پای لانچر در خط مقدم رسانه هستیم؛ چهره‌های ورزشی پای کارند
تهیه کننده یک برنامه ورزشی بیان کرد که عوامل «کادر فنی» پای‌کار هستند و مانند سربازی که پای لانچر است، تلاش می‌کنند تا در خط مقدم رسانه ایستاده و برنامه روی آنتن باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پوریا ملک‌آبادی تهیه‌کننده برنامه «کادر فنی» با اشاره به تغییرات برنامه بیان کرد: پس از جنگ اخیر این برنامه بار دیگر با تمرکز بر وقایع در حال وقوع و شهادت رهبر انقلاب روی آنتن رفته است و تمام مهمانان ما چهره‌ها و فعالان عرصه ورزش کشور بوده‌اند.

وی اضافه کرد: دیدگاه ما این است که این افراد از بدنه جامعه جدا نیستند و نظراتشان اهمیت دارد. از سوی‌ دیگر، چون سایر شبکه‌ها درگیر اخبار و رویدادهای سیاسی بوده و شاید کمتر فراغ بالی برای سایر موضوعات داشته باشند، ما در این برنامه به رویدادهای ورزشی هم می‌پردازیم. به‌هرحال پرداختن به سرگرمی‌بخشی از مأموریت ما در شبکه ورزش و برنامه‌های مرتبط با آن است و ما بحث ورزش و تحولات داخلی را با یکدیگر ممزوج کرده‌ایم.

ملک‌آبادی با اشاره به جزئیات برنامه گفت: اجرای برنامه را مهدی توتونچی و جواد خیابانی برعهده دارند. ما مخاطبان بسیاری از فدراسیون‌ها، ورزشکاران و علاقه‌مندان به ورزش داریم که قطعاً نسبت به رخدادهای ورزشی پیگیر هستند. در ایام جنگ رخدادهای مهمی اتفاق افتاده است؛ تخریب استادیوم‌ها و ورزشگاه‌ها و مواردی از این‌ دست که نمی‌توان نسبت به آنها بی‌تفاوت بود. بنابراین هم به صورت حضوری و هم تصویری و تلفنی با مهمانان برنامه در ارتباط بودیم و این موضوعات را بررسی کردیم.

وی با تأکید بر اولویت‌های برنامه «کادر فنی» در فصل جاری بیان کرد: سوژه‌های روز و مطرح که تأثیر بیشتری در ورزش و زندگی مردم دارند مورد توجه ما هستند. ساختار برنامه ما بر محوریت پای‌کار بودن ورزشکاران است و بر همین محور برنامه را تولید کرده و پیش می‌بریم.

تهیه‌کننده «کادر فنی» در پایان هدف این برنامه را این‌گونه تشریح کرد: هدف این برنامه تأکید بر لزوم و اهمیت پای‌کار بودن اهالی ورزش در وضعیت روز جامعه و اتفاقات کشور است. جنگ و شرایط جنگی و در معرض خطر بودن همه عوامل تولید در استودیوها، مهم‌ترین چالش ما در تولید این برنامه است. البته عوامل ما پای‌کار هستند و مانند سربازی که پای لانچر است، ما هم تلاش می‌کنیم تا در خط مقدم رسانه ایستاده و برنامه روی آنتن باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه