اخبار داغ

برای بحث انتخاب نماینده آسیایی باید بیشتر فکر شود؛

تاج: در حال پیگیری بازی با اسپانیا هستیم/ دعوت از سردار آزمون در حیطه اختیارات سرمربی تیم ملی است

تاج: در حال پیگیری بازی با اسپانیا هستیم/ دعوت از سردار آزمون در حیطه اختیارات سرمربی تیم ملی است
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: همچنان در حال رایزنی برای برگزاری دیدار دوستانه با تیم ملی اسپانیا هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران در موکب هیات فوتبال استان مرکزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مجموعه هیات‌های فوتبال در واقع سرمایه امروز و فردای فوتبال کشور هستند. دوشنبه به قم می‌رویم؛ آنجا مراسمی به یاد زنده‌یاد سرلشگر شهید موسوی برگزار می‌شود. ایشان نه‌تنها رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و سرباز وطن بود بلکه فوتبالیست هم بود. نام و آوازه این شهید والامقام همواره موجب فخر فوتبال ایران خواهد بود و حضور در این مراسم را وظیفه خودمان می‌دانیم.

وی افزود: واقعیت این است که هیات‌های فوتبال و باشگاه‌ها در همه استان‌ها کارهای بسیار خوبی انجام می‌دهند و ریشه فوتبال را در استان‌ها محکم کرده‌اند. امروز توفیق داشتم برای تماشای دیدار فینال فوتسال به اراک بیایم. در این سفر با مشاور هیات فوتبال اراک هم دیدار کردم و از نزدیک دیدم که در استان مرکزی هم کارهای بسیار خوبی انجام شده است.

رئیس فدراسیون با اشاره به فعالیت باشگاه‌ها در استان‌های مختلف عنوان کرد: در اصفهان اقدامات خوبی در سطح فوتبال حرفه‌ای و پایه انجام شده است. در تهران، تیم‌های لیگ برتری مانند پرسپولیس، استقلال، پیکان و سایپا فعالیت‌های گسترده‌ای دارند و در اهواز نیز دو تیم لیگ برتری فعال هستند. این گستردگی و پویایی، برای توسعه فوتبال کشور بسیار ارزشمند است و نشان می‌دهد فوتبال در کنار مردم و در متن جامعه حضور دارد.

تاج با تأکید بر نقش اجتماعی فوتبال تصریح کرد: از نگاه من، یکی از بهترین کارهایی که فوتبال امروز انجام می‌دهد این است که در کنار مردم است، به مسائل و دغدغه‌های مردم توجه می‌کند و بخشی از عمل صالح در جامعه محسوب می‌شود. این ارتباط مستقیم با مردم و بودن در کنار آن‌ها، فوتبال را به یک سرمایه اجتماعی تبدیل کرده است.

رئیس فدراسیون فوتبال به وضعیت تیم ملی فوتبال ایران پرداخت و اظهار داشت: با توجه به خباثت‌های آمریکا، دورنمای خوبی از جام جهانی نمی‌بینیم، اما با این حال خود را برای حضور مقتدرانه در این مسابقات آماده می‌کنیم. اسامی بازیکنان تیم ملی برای اردوی جدید اعلام شده است. از دوشنبه اردو در کمپ تیم‌های ملی در تهران آغاز می‌شود و برنامه تمرینی تیم به‌صورت منظم دنبال خواهد شد. تلاش ما این است که هیچ خللی در روند آماده‌سازی تیم ملی ایجاد نشود.

وی با اشاره به هدف‌گذاری تیم ملی افزود: همه تلاش ما این است که تیم ملی را برای حضور قدرتمند در مسیر راهیابی به جام جهانی آماده کنیم. فدراسیون، مجموعه ورزش کشور و مردم، همه حامی تیم ملی هستند و هدف مشترک‌مان صعود و حضور آبرومندانه در جام جهانی است.

تاج درباره درخواست فدراسیون فوتبال ایران برای تغییر محل برگزاری دیدارهای تیم ملی عنوان کرد: در مورد انتقال محل برگزاری بازی‌ها به مکزیک، درخواست‌هایی مطرح و پیگیری‌هایی انجام شده است. از طرفی فیفا فرآیندهایی مانند بلیت‌فروشی، قرعه‌کشی و تعیین ورزشگاه‌ها را انجام داده و هرگونه تغییر نیازمند هماهنگی‌های گسترده است. در حال پیگیری هستیم تا اگر امکان‌پذیر باشد، این اقدام مهم انجام شود.

وی درباره دیدار احتمالی با اسپانیا تصریح کرد: بازی با اسپانیا هنوز به صورت قطعی نهایی نشده بود که بحث لغو آن مطرح شود. همچنان در حال بررسی هستیم که آیا شرایط برای برگزاری این مسابقه تدارکاتی فراهم می‌شود یا خیر. این موضوع در حال پیگیری است و در صورت قطعی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران در ارتباط با شایعه دعوت سردار آزمون به اردوی تیم ملی یادآور شد: رئیس فدراسیون در انتخاب یا دعوت هیچ بازیکنی دخالت نمی‌کند. انتخاب بازیکنان، تعیین ترکیب اصلی و انتخاب حریفان تدارکاتی در حیطه اختیارات سرمربی تیم ملی است. فدراسیون در مورد این‌که چه بازیکنی حتماً در ترکیب ثابت باشد یا در مورد جزئیات فنی تصمیم بگیرد، دخالتی نمی‌کند. ما چارچوب‌ها و امکانات را فراهم می‌کنیم و تصمیمات فنی بر عهده سرمربی است.

تاج خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم یک مهاجم از بلژیک (دنیس اکرت) به تیم ملی اضافه شود.

رئیس فدراسیون فوتبال درباره انتخاب نماینده ایران در آسیا گفت: برای بحث انتخاب نماینده آسیایی باید بیشتر فکر شود که ان‌شاءالله در روزهای آینده تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

او همچنین درباره تعویق بازی‌های لیگ برتر فوتبال و برگزاری هفته پایانی لیگ فوتسال با توجه به شرایط جنگی گفت: با توجه به جنگ تحمیلی علیه کشورمان و شرایطی که ایجاد شد، بازی‌های لیگ برتر فوتبال به تعویق افتاد، اما قرار است به‌طور جدی پیگیر ادامه رقابت‌های لیگ دسته اول باشیم. خوشحالم که هفته پایانی لیگ برتر فوتسال در این شرایط برگزار شد. کشور ما در جنگ تحمیلی خیلی محکم ایستاد و تمام کارهایی که باید در حوزه فوتبال و فوتسال انجام می‌شد هم صورت گرفت.

قسمت دیگری از صحبت‌های رئیس فدراسیون فوتبال به علت تعویق لیگ برتر و نظر باشگاه‌ها در این خصوص مربوط است. جایی که تاج افشا کرد: ۱۴ باشگاه طی نامه‌ای به سازمان لیگ اعلام کردند اگر مسابقات لیگ برتر برگزار نشود، بهتر است و قرار شد بازی‌ها به بعد از دیدارهای تیم ملی در جام جهانی موکول شود که سازمان لیگ هم این موضوع را اعلام کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه