اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ثبت‌نام ۱۸ هزار نفر در کاروان‌های جدید حج ۱۴۰۵

ثبت‌نام ۱۸ هزار نفر در کاروان‌های جدید حج ۱۴۰۵
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از ثبت‌نام بیش از ۱۸ هزار نفر در کاروان‌های جدید حج ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: دریافت مابه‌التفاوت هزینه سفر حج از بعدازظهر یکشنبه ۳۰ فروردین آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، اکبر رضایی، با اعلام این مطلب افزود: ساختار کاروان‌ها نسبت به قبل بازتعریف شده و فرصت کمی تا اعزام باقیمانده است. کاروان‌های جدید هم روی سامانه حج من قرار دارند و متقاضیان هرچه سریعتر فرایند نام‌نویسی را تکمیل کنند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره سفر زمینی و یا هوایی بزودی اطلاع‌رسانی خواهد شد، تصریح کرد: این سازمان برای اجرای هر دو طرح برنامه‌ریزی کرده و آمادگی دارد.

رئیس سازمان حج و زیارت هم با اشاره به اینکه با اعلام مصوبه مراجع ذیصلاح به این سازمان، برنامه ها برای اعزام توأم باعزت، کرامت، سلامت و امنیت زائران با تلاش شبانه‌روزی خادمان ادامه دارد، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و تریبون‌های نماز جمعه برای اطلاع‌رسانی در خصوص حج پیش‌رو تاکید کرد.

علیرضا رشیدیان گفت: کاروان‌های روزهای نخست اعزام تکمیل ظرفیت شده و بقیه کاروان‌ها نیز در حال پرشدن است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با اشاره به آغاز هفته حج از روز گذشته (یکشنبه) از خادمان مجموعه حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری و مدیران و روحانیون کاروان‌ها خواست که مطالب حج امسال را برای جامعه مخاطب تبیین کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با تاکید بر اینکه حج به نوعی اعتبار کشور میزبان است و این کشور بین مسایل سیاسی و حج تفاوت قائل می‌شود، افزود: حج واجب شرعی و در شرایط ممکن انجام آن فریضه‌ای تعطیل‌ناپذیر است و فردی که استطاعت مالی و جسمی دارد و در حال حاضر سفر زمینی و یا هوایی نیز امکان‌پذیر است، باید حج را انجام دهد.

او با اشاره به اینکه باید دغدغه‌ها را شناخت و راهکار پیدا کرد و یا به آن پاسخ داد، تاکید کرد: حال که مسئولان عالی کشور مجوز داده‌اند و تکلیف برعهده ماست وظیفه داریم که به بهترین وجه عملیات حج را اجرا کنیم.

این جلسه با گزارش معاون عتبات عالیات سازمان حج درباره تداوم اعزام سفر زمینی کاروان ها به عراق ادامه یافت.به گفته مرتضی آقایی برای نیمه اول اردیبهشت ماه ۶۷ گروه بر روی سیستم تعریف شده و تاکنون ظرفیت تعدادی از کاروان‌ها تکمیل شده است.

او افزود: قیمت سفر زمینی با تخفیف‌هایی که اعمال شده و با توجه به نوع بسته انتخابی از ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان تعریف شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه