اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تمدید معافیت‌های نفتی ایران و روسیه

تمدید معافیت‌های نفتی ایران و روسیه
وزیر خزانه‌داری آمریکا از تمدید معافیت‌های مربوط به نفت ایران و روسیه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «اسکات بسنت» وزیر خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد تمدید معافیت‌های مربوط به نفت ایران و روسیه پس از درخواست کشورهای در معرض خطر، انجام شد.

این در حالی است که چند روز پیش، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده بود واشنگتن معافیت نفت روسیه و معافیت دیگری برای نفت ایران را که روز یکشنبه منقضی می‌شود، تمدید نخواهد کرد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا، دیروز در بیانیه‌ای ادعا کرد محاصره دریایی آمریکا علیه جمهوری اسلامی در چند روز آینده باعث پر شدن مخازن جزیره خارک می‌شود و «چاه‌های نفتی شکننده» در ایران بسته خواهند شد.

از طرفی خبرگزاری رویترز امروز گزارش داد پس از آنکه داده‌های آمریکا کاهش غیرمنتظره ذخایر سوخت را نشان داد، قیمت نفت خام برنت به بالاترین سطح خود رسید.

رویترز افزود: قراردادهای آتی نفت خام برنت پس از انتشار داده‌های آمریکا مبنی بر کاهش غیرمنتظرهٔ ذخایر سوخت، بیش از ۳ دلار افزایش یافت.

کارشناسان می‌گویند این اقدام بخشی از تلاش دولت آمریکا برای کنترل قیمت‌های جهانی انرژی است که در طول تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران افزایش یافته است و این اقدام پس از آن صورت گرفت که کشورهای آسیایی که از شوک انرژی جهانی رنج می‌بردند، واشنگتن را تحت فشار قرار دادند تا اجازه دهد منابع جایگزین به بازارها برسند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه