logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رایزنی وزیر خارجه ایتالیا با سفرای کشورهای غرب آسیا درباره تنگه هرمز

رایزنی وزیر خارجه ایتالیا با سفرای کشورهای غرب آسیا درباره تنگه هرمز
وزیر خارجه ایتالیا از تشکیل جلسه‌ای با سفرای کشورهای غرب آسیا درباره وضعیت خلیج فارس و تنگه هرمز خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «آنتونیو تایانی»، وزیر امور خارجه ایتالیا عصر دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «من از سفارت‌های خود خواسته‌ام تا مرتباً امنیت و موقعیت منطقه را ارزیابی و همچنین نسبت به حمایت از ایتالیایی‌های حاضر در غرب آسیا اطمینان حاصل کنند.»

وزیر خارجه ایتالیا با اشاره به جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ادعا کرد: «هدف مشترک ما صلح دائمی، توافق نسبت به آتش‌بس، بازگشایی تنگه هرمز که آزادی دریانوردی را تضمین کند و همچنین توقف برنامه هسته‌ای ایران برای اهداف نظامی است.»

این ادعای وزیر خارجه ایتالیا در حالی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران بارها بر اهداف مسالمت‌آمیز خود در برنامه‌ هسته‌ای تاکید کرده و صرفا خواستار تداوم این برنامه در چارچوب علمی و پزشکی شده است.

تایانی در ادامه با بیان اینکه نسبت به تنش‌زدایی فوری و بازگشت به گفت‌وگوی دیپلماتیک تلاش می‌کند، گفت: «ما در این رابطه با شرکای بین‌المللی و اروپایی خود هماهنگ هستیم. ما همچنین، وضعیت لبنان را رصد می‌کنیم و ایران باید از نفوذ خود بر لبنان استفاده کند تا حملاتش علیه اسرائیل را متوقف سازد.»

این درحالی است که حمله رژیم اشغالگر به جنوب لبنان با وجود تمدید آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی ادامه دارد و نیروهای صهیونیستی به بمباران روستاها و شهرهای جنوب لبنان ادامه می‌دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه