به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سردار محمد رضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایلام بیدار و در پاسخ به سوالی در خصوص اهداف کسانی که توفیقات ملت را در مسیر آرمانها مورد تردید قرار می دهند گفت:از آغاز انقلاب ما با چنین افرادی روبرو بوده ایم،در متن انقلاب نیز چنین افرادی وجود داشته اند که ظواهر قدرت های مادی آنها را فریب داده و قدرت ملت خود را باور ندارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,وی ادامه داد:این افراد همیشه از نتوانستن ها و نمی شود ها می گویند و همیشه از سازش سخن می کنند.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد:برخی از این افراد خائن و مزدور و عامل بیگانه هستند و نمی خواهند که ملت ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کند و در مسیر پیشرفت گام بردارد.
,نقدی اضافه کرد:برخی دیگر نیز خودکمتر بین هستند و ضعف ها و نارسایی های روحی داشته و اعتماد به نفس پایینی دارند،دشمن را بزرگ و نظام را کوچک می دانند و البته کسانی که توفیقات را مورد تردید قرار می دهند از هر دو دسته هستند.
,وی در ادامه و در پاسخ به سوالی در خصوص غفلت از دشمن تاکید کرد:دشمن،دشمن بوده و این خوش باوری و خوش خیالی است که انسان دنیا را بدون دشمن تصور کند و فکر کند که می تواند با دنیا تعامل کرد.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: اگر یک قداره بند و اوباش در محله شما زندگی کند و این افراد متجاوز به حقوق مردم و ذاتا آدم پستی باشد،می توان تصور کرد که با چنین فردی تعامل کرد.
,جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج گفت:طبیعتا چنین چیزی محال بوده و شما یا باید مثل او باشید و یا عاملش باشید و طبعا تعامل با چنین شخصی محال خواهد بود و شما در برخورد با این فرد سه راه بیشتر نخواهید داشت،یا نصیحت کنید که به راه بیاید،یا شما مانند او شوید و یا با اومبارزه کنید و او را از میان بردارید.
,سردار نقدی تاکید کرد:تعامل با کسی که زور می گوید هیچ معنایی ندارد و ارتباط با چنین با افرادی به قصد تعامل ساده لوحی است.
,وی گفت:یادآوری دشمن آنقدر اهمیت دارد که در وصیت نامه حضرت امام(ره) که در آن راه آینده ملت و نظام مشخص شده،بیش از هشتاد درصد به موضوعات دشمن و دشمن شناسی پرداخته شده است.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد:کسانی که به دنبال این هستند که این موضوع را پاک کنند در حقیقت به دنبال پاک کردن راه امام هستند.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه