logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

خبرهای خوبی برای صنعت پلیمر ایران در راه است

خبرهای خوبی برای صنعت پلیمر ایران در راه است
صنایع پلیمر مشغول کارند، مواد اولیه به کارخانه‌ها می‌رسد و خبرهای خوبی برای صنعت پلیمر ایران در راه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: در پتروشیمی جلسه‌ای با حضور ریاست محترم شرکت ملی صنایع پتروشیمی درباره مشکلات موجود و راهکارهای رفع آن‌ها برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه، همه تشکل‌های فعال در این حوزه که می‌توانند به بهبود وضعیت صنایع پایین‌دستی کمک کنند، دعوت شده بودند و خوشبختانه جلسه بسیار خوبی بود.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: خروجی این نشست می‌تواند بسیار ثمربخش باشد، به‌ویژه برای صنایع پایین‌دستی؛ خودم در حوزه ماشین‌سازی، ماشین‌های پلیمری و همچنین تولید مصنوعات پلیمری فعالیت می‌کنم و این واحد حدود یک دهه است که مشغول کار است، اما متأسفانه با مشکلاتی در تأمین مواد اولیه، به‌ویژه به‌دلیل برخی اتفاقات در حوزه پتروشیمی، مواجه بوده‌ایم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در این جلسه کاملاً مشخص شد که در روزها و هفته‌های آینده، خبرهای خوبی در راه است و می‌توانیم بسیاری از مشکلات خود را، به‌خصوص در زمینه تأمین مواد اولیه پلیمری، برطرف کنیم.

یاریجانیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر، خوشبختانه صنعت پلیمر در تهران و در سطح کشور به‌گونه‌ای در حال فعالیت است که صنایع مشغول کارند و مواد اولیه به کارخانه‌ها می‌رسد.

وی افزود: ما در حال عبور از یک دوره سخت و تاریخی هستیم و به نظر می‌رسد در هفته‌های آینده، صنعت بتواند به شرایط قبل بازگردد و تولیدات خود را با قدرت و روال بهتر ادامه دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه