logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دستگیری زوج سارق حرفه‌ای طلاجات در پایتخت/ هوشیاری و استفاده از دوربین‌های مداربسته، کلید امنیت شماست

دستگیری زوج سارق حرفه‌ای طلاجات در پایتخت/ هوشیاری و استفاده از دوربین‌های مداربسته، کلید امنیت شماست
مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از کشف و ضبط بیش از ۲ کیلوگرم طلاجات سرقت شده و دستگیری دو سارق حرفه‌ای خبر داد. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از کشف و ضبط بیش از ۲ کیلوگرم طلاجات سرقت شده و دستگیری دو سارق حرفه‌ای خبر داد. 

پرونده این سرقت در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ به پایگاه یکم پلیس آگاهی ارجاع شد.

بررسی‌های اولیه نشان داد که سارق یا سارقین بدون هرگونه تخریب وارد منزل شده و با اطلاع دقیق از محل نگهداری طلاجات، اقدام به سرقت کرده‌اند. 

شاکیه اعلام کرد که این طلاجات توسط عروس و دخترش در دوران جنگ اخیر (جنگ رمضان) به او تحویل و برای نگهداری در گاوصندوق منزل به وی امانت سپرده شده بود.

دوربین‌های مداربسته مجتمع مسکونی محل وقوع سرقت، تصویر مردی حدوداً ۵۰ ساله با موتورسیکلت سفید رنگ را ثبت کرد که کمتر از ۱۵ دقیقه در محل حضور داشت.

 بررسی‌ها نشان داد سارق با اطلاع از برنامه روزانه شاکیه و اطمینان از حضور او در باشگاه ورزشی، عملیات سرقت را انجام داده است.

تصاویر دوربین‌های مداربسته باشگاه ورزشی، سارق را در روز سرقت در دو‌نوبت ملاقات با زنی حدوداً ۴۰ ساله شناسایی کرد.

 شاکیه پس از مشاهده تصاویر، این زن را به نام پروین شناسایی کرد که دوست نزدیک باشگاهی او بوده و از محل نگهداری طلاجات اطلاع کامل داشته است !! . 

تحقیقات پلیس نشان داد که سارق اصلی، همسر پروین به نام میلاد است که دارای دو فقره سابقه دستگیری به اتهام کلاهبرداری بوده و شناسایی هویت وی از طریق بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته صورت گرفته است.

این زوج ابتدا منکر هرگونه دست داشتن در سرقت شدند، اما در ادامه با ارائه مدارک و تصاویر، به ارتکاب سرقت اعتراف کردند . 

در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که کلید منزل شاکیه توسط پروین از داخل کیف ورزشی مالباخته سرقت و در اختیار میلاد قرار گرفته و پس از سرقت مجددا در محل خود قرار گرفته است . 

در اعترافات متهمین مشخص شد که طلاجات پس از سرقت در داخل باغچه منزل آنها مخفی شده که در ادامه توسط کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی کشف شد.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر هوشیاری شهروندان، یادآور شد:

از نگهداری مقادیر زیاد طلاجات در منازل خودداری کنید.

استفاده از دوربین‌های مداربسته و ثبت جزئیات رفت و آمدها می‌تواند در کشف سریع جرایم نقش حیاتی داشته باشد.

دوستان و آشنایان نزدیک نیز ممکن است اطلاعات حساس داشته باشند؛ هوشیاری و مدیریت دسترسی‌ها بسیار اهمیت دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه