logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گلایه خطوط هوایی اروپایی از تبعات زیانبار تهاجم علیه ایران

گلایه خطوط هوایی اروپایی از تبعات زیانبار تهاجم علیه ایران
خطوط هوایی اروپایی در گزارشی به اتحادیه اروپا از لطمه‌های وارد شده از جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران و عقب ماندن از رقبا گلایه کردند و حمایت این نهاد برای جبران شرایط موجود را خواستار شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، خطوط هوایی اروپا اعلام کرده‌اند که جنگ‌ در خاورمیانه و کاغذبازی مانع پیشرفت آنها همزمان با پیشروی رقبا است.

یک گروه لابی‌گری به نمایندگی از شرکت‌های هواپیمایی اصلی قاره اروپا اعلام کرد که خطوط هوایی اروپا در حال شکست مقابل رقبای جهانی هستند و برای مقابله با هزینه‌های فزاینده نظارتی، مقرون‌به‌صرفه کردن سوخت پایدار و مدیریت بهتر بحران‌ها، به حمایت قوی‌تر اتحادیه اروپا نیاز دارند.

اتحادیه اروپا درحالیکه صنعت هوانوردی با تبعات جنگ ایران دست و پنجه نرم می کند، از ذی نفعان خواسته است در مورد راهبرد جدید هوانوردی و صنایع هوا و فضا تا فردا پنجشنبه نظرات خود را ارسال کنند.

شرکت هواپیمایی اروپایی «ایرلاینز فور یوروپ» (A۴E) در گزارش خود به اتحادیه اروپا که امروز (چهارشنبه) در اختیار رویترز قرار گرفت، اعلام کرد: همه‌گیری کووید-۱۹، بسته شدن حریم هوایی روسیه، بحران در خاورمیانه، همراه با افزایش حمایت‌گرایی جهانی، ضعف رقابتی شرکت های اروپایی را وخیم تر کرده است.

این گروه که نماینده شرکت‌های هواپیمایی از جمله رایان‌ایر (RYA.I)، فرانس کی ال ام (France KLM) و لوفتهانزا (Lufthansa) است، پیش از این نیز اصلاح و کاهش اختلال‌های مربوط به ترافیک هوایی در اروپا، قوانین زیست محیطی سهل‌گیرانه‌تر و حمایت برای رقابتی تر شدن را خواستار شده است.

رویترز خاطرنشان می‌کند که صنعت هوانوردی در طول همه گیری کووید-۱۹ دچار آسیب‌های بسیاری شده بود در طول حملات ایالات متحده و رژیم اسرائیل علیه ایران نیز با اختلال گسترده در سفرهای هوایی، لطمه چشمگیری دید.

در این سند از اتحادیه اروپا خواسته شده است «به شکست ساختاری بازار سوخت پایدار هواپیمایی (SAF) رسیدگی شود» و با چالش‌های مربوط به تراکم فضای هوایی و از دست دادن سهم بازار به نفع شرکت‌های هواپیمایی غیر اتحادیه اروپا، مانند خطوط هوایی چینی و خاورمیانه مقابله کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه