logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سالن‌های دولتی نمایش میزبان بیش از ۶ هزار مخاطب شدند/ پایان «سیاه‌وش» با فروش ۲۰۰ میلیونی

سالن‌های دولتی نمایش میزبان بیش از ۶ هزار مخاطب شدند/ پایان «سیاه‌وش» با فروش ۲۰۰ میلیونی
آمار فروش و مخاطب مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا روز جمعه (یکم خردادماه) اعلام شد و براساس این آمار ۶هزار و ۶۷۹ مخاطب نمایش‌های این مجموعه‌ها را تماشا کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آمار فروش و مخاطب اجراهای سه سالن اداره کل هنرهای نمایشی شامل مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا جمعه (یکم خردادماه)، اعلام شد.

نمایش «ذرات آشوب» به کارگردانی ابراهیم پشتکوهی که از ۳۱ اردیبهشت ماه اجرای خود را در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ نفر و قیمت بلیت ۴۰۰ هزار تومان آغاز کرده، تا روز جمعه (اول خردادماه) با ۲ اجرا و ۶۱۷ مخاطب به فروشی معادل ۵۴ میلیون ۴۸۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «ابری با احتمال ریزش باران» به کارگردانی سیدعلی هاشمی که از ۲۴ اردیبهشت ماه اجراهای خود را در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز کرده، تا اول خرداد با هشت اجرا و ۲۷۲ تماشاگر به فروشی معادل ۵۴ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «گاوداری» به کارگردانی محمد نژاد هم که ۲۵ اردیبهشت ماه در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده، تاکنون با هفت اجرا و ۲۶۱ مخاطب، ۴۴ میلیون و ۱۰۰هزار تومان فروش داشته است.

نمایش «بی هوده» به کارگردانی یاسین رضوانی هم که از ۳۱ اردیبهشت ماه اجرای خود را در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز کرده بود، تاکنون با ۲ اجرا و ۱۸۴ تماشاگر به فروشی معادل ۳۹ میلیون و ۳۴ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «اژدهاک» به کارگردانی آرش اشاداد که از ۳۱ اردیبهشت ماه اجرای خود در کارگاه نمایش با ظرفیت ۴۴ نفر و قیمت بلیت ۲۰۰ هزار تومان آغاز کرده تاکنون با ۲ اجرا و ۸۸ تماشاگر، ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروش داشته است.

تالار هنر نیز با نمایش«آرزوی بزرگ» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۱۶ اردیبهشت، اجرای فصل دوم اجرای خود را در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفر و قیمت بلیت ۱۸۷ هزار تومان آغاز کرده است، توانسته با ۱۳ اجرا، میزبان یکهزار و ۵۲۰ تماشاگر و فروشی معادل ۶۲ میلیون و ۹۲۵ هزارتومان باشد.

نمایش «سیاه‌وش» به کارگردانی حامد شیخی نیز که از اول اردیبهشت‌ماه در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت سالن ۲۳۶ صندلی به صحنه رفته است، با ۲۵ اجرا، میزبان ۳ هزار و ۴۸۸ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب قیمت بلیت ۲۷۵ هزار تومانی و ۱۹۹ میلیون و ۴۹۶ هزار تومان فروش، ۲۹ اردیبهشت‌ ماه به اجرای خود پایان داد.

نمایش «سندباد و فیروزه» به کارگردانی محمود موسوی نیز که از ۳۱ اردیبهشت‌ ماه در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت سالن ۲۳۶ صندلی به صحنه رفته، با ۲ اجرا، میزبان ۲۴۹ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب قیمت بلیت ۳۳۰ هزار تومان، به فروش۳۶ میلیون و۵۲۰ هزارتومان دست پیدا کرد است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه