اخبار داغ

ترامپولین قهرمانی آسیا| درخشش نمایندگان ایران در هنگ کنگ/ دختران ایران گل کاشتند

ترامپولین قهرمانی آسیا| درخشش نمایندگان ایران در هنگ کنگ/ دختران ایران گل کاشتند
ملی‌پوشان کشورمان موفق شدند در چندین بخش ترامپولین قهرمانی آسیا راهی فینال مسابقات شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک، دومین روز رقابت‌های ترامپولین قهرمانی آسیا به میزبانی هنگ کنگ با درخشش نمایندگان ایران همراه بود و ملی‌پوشان کشورمان موفق شدند در چندین بخش راهی فینال مسابقات شوند.

آریا اخوان و عماد بالانژاد که روز گذشته در رده سنی ۱۵ تا ۱۶ سال موفق به صعود به فینال شده بودند، امروز نیز در رده جوانان جواز حضور در فینال مسابقات را به دست آوردند.

در بخش زنان، تیم ایران برای نخستین بار در مسابقات قهرمانی آسیا حضور پیدا کرد و در همان نخستین تجربه، اتفاقی تاریخی رقم خورد؛ به‌طوری که یلدا حسن‌شوکتی و فاطمه توسلی موفق شدند در جمع ۸ ژیمناست برتر آسیا قرار بگیرند و راهی فینال شوند.

در بخش ترامپولین هماهنگ دو نفره جوانان نیز تیم آریا اخوان و عماد بالانژاد به فینال راه یافت و فردا برای کسب مدال به مصاف حریفان خواهد رفت.

همچنین در بخش ترامپولین هماهنگ دو نفره بزرگسالان مردان، آریا مام‌عبدالله و سجاد کارگر جواز حضور در فینال را کسب کردند.

در بخش زنان نیز یلدا حسن‌شوکتی و شقایق چراغی موفق شدند به فینال راه پیدا کنند و فردا برای کسب مدال رقابت خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه