logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سلیمانی در گفتگو با دانا تأکید کرد؛

مردم، ستون فقرات مقاومت در برابر توطئه‌های استکبار هستند

مردم، ستون فقرات مقاومت در برابر توطئه‌های استکبار هستند
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر نقش بی‌بدیل ملت در تحولات ۴۷ سال اخیر، وحدت و حضور آگاهانه مردم در صحنه را عامل اصلی استحکام نظام و خنثی‌سازی توطئه‌های استکبار جهانی دانست.

سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ضمن گرامیداشت سوم خرداد، روز «مقاومت، ایثار و پیروزی»، اظهار داشت: هدف از برگزاری آیین‌های تجلیل در این روز، زنده نگه‌داشتن یاد و تکریم کسانی است که در عرصه‌های جهاد و مقاومت نقشی بی‌بدیل ایفا کرده‌اند؛ رویدادهایی که با هدف تبیین فرهنگ ایثار برای نسل‌های آینده صورت می‌گیرد.

نقش محوری مردم در شکست دشمنان

سردار سلیمانی با تأکید بر اینکه رمز ایستادگی در برابر دشمنانِ تا دندان‌مسلح و رژیم جنایتکار صهیونیستی و حامیان غربی‌اش، در گرو «حضور»، «وحدت» و «مقاومت آگاهانه» مردم بوده است، گفت: اگر پیوند ناگسستنی مردم با آرمان‌های امام راحل(ره)، پیروی از ولایت‌فقیه و الگوگیری از قائد شهیدمان نبود، جمهوری اسلامی هرگز به این سطح از اقتدار و جایگاه رفیع جهانی دست نمی‌یافت.

استحکام نظام، محصول ایستادگی مردم است

وی با تحلیل تحولات چهل‌وهفت سال اخیر تصریح کرد: واقعیت این است که در تمامی سال‌های پس از انقلاب، علی‌رغم توطئه‌های پیچیده استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا، آنچه موجب استحکام و ماناییِ نظام مقدس جمهوری اسلامی شده، ایستادگی و مقاومت مردم بوده است. در واقع هر جا که مردم با بصیرت در صحنه حضور یافته و بر مدار ولایت حرکت کرده‌اند، ثمره آن چیزی جز «فتح، پیروزی و اقتدار» نبوده است.

مسئولان، خادمِ ملتی بزرگ هستند

سلیمانی با تأکید بر لزوم خدمت‌رسانی بی‌منت به ملت خاطرنشان کرد: امروز وظیفه مسئولان و نخبگان این است که قدردان این مردم نجیب و صبور باشند. مسئولان باید خدمت صادقانه به مردم را اولویت اصلی خود قرار دهند، چرا که هر موفقیت و دستاوردی که در کشور حاصل شده، مرهون همین حضور و مقاومت مردمی است.

نسل جوان، پرچم‌دار آینده نظام

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان ضمن ستایش نقش‌آفرینی جوانان در گام دوم انقلاب تصریح کرد: امروز شاهد حضور فعال و پرشور نسل سوم و چهارم انقلاب هستیم که با آگاهی و بصیرت، پرچم‌دار راه شهدا و ایثارگران شده‌اند. من به نوبه خود از این نسل مؤمن و انقلابی سپاسگزارم و اطمینان دارم که آینده روشن این کشور به دست همین جوانانِ آگاه رقم خواهد خورد.

خبرنگار: مسعود تاجیک سلمانی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه