عزیزی در گفتگو با دانا:
تداوم فشار در تنگه هرمز ترامپ را وادار به عقب نشینی خواهد کرد/سلاح بازدارنده ما قابل مذاکره نیست
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: حفظ و تداوم فشار فرسایشی ایران در تنگه هرمز بدون شک ترامپ را مجبور به عقبنشینی خواهد کرد.
ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: دست آمریکا در موضوع تنگه هرمز و بحران جهانی تأمین نفت و انرژی، زیر ساطور است و نباید اجازه داد که با توافقی نیم بند، از مخمصه فرار کند، آرامشی را که از بازارها دریغ کرده برگرداند، و برای تعرض دوباره جسور شود.
وی با بیان اینکه توقع توافق خوب با شرور عهدشکنی که حتی به توافقات با متحدانش هم پایبندی نشان نداده، دور از ذهن است افزود: حفظ و تداوم فشار فرسایشی ایران در تنگه هرمز بدون شک ترامپ را مجبور به عقبنشینی خواهد کرد.
عزیزی با بیان اینکه ملت ما از مطالبه غرامت و خسارت و تاوان و تنبیه متجاوز و رفع شر او کوتاه نخواهد آمد و از حکمرانی بر تنگه هرمز به عنوان حاکمیت سرزمینی خود عقب نخواهد نشست تأکید کرد: سلاح بازدارنده کشور در مقابل جنگ موجودیتی، قابل مذاکره و معامله نیست.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: وقتی متجاوز تعیین تکلیف و شر او برطرف شد، آنگاه میتوان درباره استفاده کشورها از محدوده آب های سر زمینی ایران مذاکره و معامله کرد.
وی با بیان اینکه پیروزیهای بزرگ ما در این دفاع مظلومانه، باید بر موضوع مذاکرات احاطه داشته باشد، خاطرنشان کرد: مذاکرات فقط در صورت تثبیت پیروزیهای میدان از نظر جمهوری اسلامی ایرانو ملت مقاومت درست و قابل قبول است.
ارسال دیدگاه