logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پیگیریم اقتدار کشور زیر سوال نرود؛

تاج: فیفا باید برای تیم ملی ایران ویزای مولتی صادر کند/ دعوت آزمون؟ در جریان نیستم

تاج: فیفا باید برای تیم ملی ایران ویزای مولتی صادر کند/ دعوت آزمون؟ در جریان نیستم
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: فیفا باید برای تیم ملی ایران ویزای مولتی صادر کند تا بازیکنان بتوانند رفت و آمد کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به مسئله حضور ایران در جام جهانی 2026 و اقدامات پیش‌رو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در مورد جام جهانی و ویزا، تغییراتی در محل اسکان تیم داشتیم و این موضوع قطعی است که ما به مکزیک اعزام خواهیم شد. دیروز فیفا لیست را مشخص کرد و قرار بود آنها نیز لیست را اعلام کنند، اما این موضوع به تعطیلات آنها برخورد و نشد. در نهایت، به این نتیجه رسیدیم که با هم، یعنی ایران، مکزیک، فیفا و آمریکا، به صورت همزمان موضوع اسکان تیم ملی در مکزیک را اعلام کنیم.

وی افزود: تیم ملی در حال آماده‌سازی است و نگرانی‌هایی که قبلاً در مورد اقامت یک روزه در آمریکا وجود داشت، اکنون در مکزیک برطرف شده. هیچ مشکلی وجود ندارد البته مردم آمریکا و دوستان ایرانی که در آنجا حضور دارند، امیدوارم که ملی‌پوشان را به بهترین شکل تشویق و حمایت کنند.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: آنچه در مورد تیم ملی و ویزا‌ها می‌دانم این است که فیفا باید ویزای مولتی صادر کند تا بازیکنان بتوانند رفت و آمد کنند. اگر بنا باشد ویزا برای حضور در آمریکا نباشد، قاعدتاً مشخص است که چه اتفاقی می‌افتد.

تاج تصریح کرد: مهم این است که فدراسیون فوتبال و کشور به صورت جدی پیگیر هستند که هیچ‌گونه اقتدار کشور زیر سوال نرود. تیم ملی ایران در حال جنگ است و این را در بدرقه، حضور در میدان و آمادگی کشور برای چنین بحث‌هایی نشان داده است.

رئیس فدراسیون فوتبال در پایان درخصوص حضور سردار آزمون در تیم ملی نیز گفت: در حال حاضر در جریان جزئیات حضور سردار آزمون در تیم ملی نیستم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه