logo
پنج‌شنبه 30 مهر 1405 | پنجشنبه 22 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

افتتاح نمایشگاه عکس فیلم‌های احمدرضا درویش؛ «سرزمین خورشید» آغاز شد

افتتاح نمایشگاه عکس فیلم‌های احمدرضا درویش؛ «سرزمین خورشید» آغاز شد
فاز اول رویداد نمایشگاه «سرزمین خورشید» که اختصاص به نمایش عکس‌های دیده‌نشده از جنگ رمضان و عکس‌های پشت صحنه فیلم‌های احمدرضا درویش دارد، شنبه شب ۹ خرداد در خرمشهر افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی رویداد، مراسم افتتاحیه فاز اول رویداد نمایشگاه «سرزمین خورشید» که اختصاص به نمایش عکس‌های دیده‌نشده از جنگ رمضان، دفاع مقدس هشت‌ساله (منتخب انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس) و عکس‌هایی از پشت صحنه فیلم‌های احمدرضا درویش داشت، شامگاه شنبه ۹ خرداد در موزه جنگ خرمشهر آغاز به کار کرد.

این رویداد به همت استانداری خوزستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و مرکز هنرهای تجسمی، توسط موسسه «نشان» در چند فاز برگزار می‌شود که فاز اول آن به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر در موزه جنگ خرمشهر افتتاح شد.

در این مراسم ناصر چنانی معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، حجت‌الاسلام عادل‌پور امام جمعه خرمشهر و جمعی از هنرمندان و علاقمندان حضور داشتند.

امام جمعه خرمشهر در مراسم افتتاحیه «سرزمین خورشید» ضمن تشکر و قدردانی از برگزاری این رویداد، به اهمیت توجه به هنر در مقوله جنگ اشاره کرد و خواستار حمایت از هنرمندان شد.

همچنین، ناصر چنانی معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در سخنانی گفت: رویداد تجسمی «سرزمین خورشید» در سه محور اصلی «جنگ رمضان»، «هشت سال دفاع مقدس» و «بخش هنر مدرن» در محل موزه جنگ خرمشهر برگزار شده و سپس در فاز بعدی در موزه هنرهای معاصر اهواز برپا خواهد شد. در میان این مجموعه، آثار گران‌بهایی از هنرهای تجسمی که از آن جمله می‌توان به عکس‌های پشت‌صحنه فیلم سینمایی به کارگردانی احمدرضا درویش اشاره کرد، به نمایش درآمده است.

وی درباره ابعاد هنری این رویداد تصریح کرد: «سرزمین خورشید» روزی کاملاً متمایز و ارزشمند را در فضای هنرهای تجسمی استان ثبت خواهد کرد. این نمایشگاه شامل مجموعه‌ای از آثار برگزیده انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس است که با تمرکز بر دفاع مقدس و مناسبت «جنگ رمضان» تهیه شده‌اند.

چنانی تاکید کرد: این رویداد از این ظرفیت برخوردار است که به یکی از جریانات هنری پیشرو در سطح استان و کشور تبدیل شود.

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل ارشاد خوزستان عنوان کرد: بسیاری از آثاری که در این نمایشگاه عرضه شده‌اند، بسیار فاخر و باارزش هستند و نکته قابل توجه این است که برخی از بخش‌های این رویداد برای نخستین بار در سطح کشور در معرض بازدید عموم قرار می‌گیرند.

نمایشگاه «سرزمین خورشید» در فاز بعدی رویداد، به موزه هنرهای معاصر اهواز منتقل خواهد شد. آثار راه‌یافته به نمایشگاه در این رویداد با داوری تیمی متشکل از فرزاد موسوی هنرمند طراح گرافیک، مریم حسینی و آذرنوش گیلانی از دانشگاه شهید چمران گلچین شده‌اند و شامل مجموعه‌ای از آثار هنری در کنار عکس‌های خاص و دیده نشده از دوران دفاع مقدس و فتح خرمشهر هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه