logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

هانی زاده در گفتگو با دانا:

ایران ترامپ را وادار به منع نتانياهو از ماجراجویی در لبنان کرد/ اقتدار نظامی ایران در منطقه ثابت شد

ایران ترامپ را وادار به منع نتانياهو از ماجراجویی در لبنان کرد/ اقتدار نظامی ایران در منطقه ثابت شد
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ایران با هشدارهای جدی ثابت کرد از اقتدار بالای نظامی در منطقه برخوردار است.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به ناکامی رژیم صهیونیستی در بمباران ضاحیه و اشغال بیروت در ظرف ۲۴ ساعت گفت: در حال حاضر باز طراحی یک سیاست جدید از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد که آن بر هم زدن شطرنج سیاسی - نظامی منطقه بعد از شکست در جنگ ۴۰ روزه علیه ایران است.

وی با بیان اینکه ایران پس از جنگ رمضان به عنوان یک قدرت برتر منطقه ای ظاهر شده است، افزود: آمریکا به این نتیجه رسیده‌ است که شیوه های تهاجمی و نظامی ایران را وادار به تسلیم نمی کند از این رو به دنبال شیوه های دیگر مثل مذاکره برای آتش بس دائمی است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه در طول سالهای گذشته رژیم صهیونیستی متحمل آسیب های جدی چه در جنگ غزه و چه در درگیر با حزب الله و جمهوری اسلامی ایران شده است، ادامه داد: با وجود آنکه رژیم صهیونیستی از همه امکانات نظامی خود برای کشتار مردم جنوب لبنان استفاده کرد، اما مقاومت حزب الله لبنان و توانمندی ایران موجب شد که به اهداف خود نرسد.

نتانیاهو ناکام ماند!

هانی زاده با تاکید بر اینکه نتانیاهو بنا داشت ظرف ۲۴ ساعت بیروت را اشغال کند، یادآور شد: هشدار های جدی و قاطع جمهوری اسلامی ایران باعث شد ترامپ در تماسی تلفنی با نتانیاهو او را از ادامه ماجراجویی در لبنان منع کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاسی و نظامی دست بالایی دارد، خاطرنشان کرد: نتانیاهو در اهداف خود ناکام مانده و ایران با هشدارهای جدی خود ثابت کرد که از اقتدار بالای نظامی در منطقه برخوردار است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه