logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

۴۲۳ طرح فیلمنامه درباره شهدای میناب ثبت شد

۴۲۳ طرح فیلمنامه درباره شهدای میناب ثبت شد
با پایان مهلت ارسال آثار به مسابقه فیلمنامه‌نویسی «مدرسه‌ای که می‌رفتم»، ۴۲۳ طرح درباره کودکان شهید ایران در سامانه خانه فیلمنامه بنیاد سینمایی فارابی به ثبت رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در بازه ۴۰ روزه دریافت طرح‌ها در قالب مسابقه فیلمنامه‌نویسی «مدرسه‌ای که می‌رفتم»، مجموعاً ۴۲۳ طرح در خانه فیلمنامه بنیاد سینمایی فارابی ثبت شده است که در میان شرکت‌کنندگان، نام‌های شناخته شده حوزه فیلمنامه‌نویسی و سینما در کنار فیلمسازان جوان به چشم می‌خورد.

بر همین اساس و به منظور بررسی عادلانه و حرفه‌ای همه طرح‌های رسیده در زمان‌بندی ‌پیش‌بینی شده، تعاملی مشترک میان بنیاد سینمایی فارابی و کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران شکل گرفت و با اعلام آمادگی و علاقه کانون فیلمنامه‌نویسان برای ادای دین به کودکان شهید میناب توافق شد که ارزیابی ‌آثار رسیده در این مرحله بر اساس شاخص‌های مورد نظر بنیاد، توسط گروهی از اعضای کانون فیلمنامه‌نویسان انجام شود.

بر اساس سازوکار پیش‌بینی‌شده برای مسابقه «مدرسه‌ای که می‌رفتم»، کمیته‌ای متشکل از پنج عضو منتخب کانون فیلمنامه‌نویسان، همه طرح‌های رسیده را بررسی، ارزیابی فنی و انتخاب می‌کنند و سپس آثار منتخب، در مرحله نهایی توسط جمعی متشکل از فیلمنامه‌نویسان و کارگردانان داوری خواهد شد.

مسابقه «مدرسه‌ای که می‌رفتم» پذیرای طرح‌های «درباره کودکان» و «برای کودکان» پیرامون کودکان شهید ایران و به‌ویژه دانش‌آموزان شهید مدرسه «شجره طیبه میناب» بود و تلاش دارد روایت‌هایی ماندگار از رویاهای ناتمام کودکان دانش‌آموزان شهید را در قالب فیلمنامه‌هایی قابل ساخت، معرفی کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه