ابراز نگرانی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان


ابراز نگرانی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان
وزارت امور خارجه پاکستان از گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه این کشور و ایران و ابراز نگرانی دو طرف درباره ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر در لبنان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از العربیه، وزارت امور خارجه پاکستان امروز جمعه اعلام کرد «محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه این کشور و عباس عراقچی همتای ایرانی‌اش، نگرانی خود را در مورد نقض آتش بس لبنان از سوی رژیم صهیونیستی ابراز کردند.

شایان ذکر است، وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در حملات ۲۴ ساعت گذشته، ۴۷ لبنانی شهید و ۹۷ تن زخمی شده‌اند.

بنا به اعلام ارتش صهیونیستی، از نیمه شب گذشته تاکنون، ارتش این رژیم، ۱۵۰ باز مناطق لبنان را بمباران کرده است.

این حملات در حالی صورت می‌گیرد که بر اساس تفاهم آتش‌بس بین تهران و واشنگتن، لبنان نیز مشمول این آتش بس بوده و گزارش‌هایی تایید نشده از موافقت حزب الله و رژیم اشغالگر بر سر تپقف حملات متقابل از ساعت ۱۶ به وقت بیروت حکایت دارد.

هم‌چنین بنا بر گزارش وزارت خارجه ایران، سیدعباس عراقچی در این تماس تلفنی از تلاش ها، ابتکارات و مساعی جمیله پاکستان در روند مذاکرات و رسیدن به یک یادداشت تفاهم قدردانی کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به تعهد و مسئولیت آمریکا در قبال پایان دادن به جنگ در تمامی جبهه‌ها، از جمله لبنان، تأکید کرد که هرگونه نقض تعهدات مندرج در این یادداشت تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود و نسبت به پیامدها و تبعات چنین اقدامی هشدار داد.

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان نیز با استقبال از روند دیپلماتیک جاری، بر حمایت کشورش از تداوم مذاکرات و تلاش‌ها برای دستیابی به نتایج مثبت و پایدار تأکید کرد و در خصوص موفقیت در مراحل آتی این روند ابراز امیدواری نمود.

طرفین در این گفت‌وگو ضمن مرور و پیگیری برخی موضوعات دوجانبه، بر تداوم مشورت ها و رایزنی ها تاکید کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه