logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سهمیه ارز اربعین به ازای هر متقاضی ۲۰۰ هزار دینار عراقی اعلام شد

سهمیه ارز اربعین به ازای هر متقاضی ۲۰۰ هزار دینار عراقی اعلام شد
بانک مرکزی ارز اربعین برای هر متقاضی بالای پنج سال ۲۰۰ هزار دینار عراق اعلام کرد؛ فروش ارز اربعین توسط تمام بانک ها و موسسات اعتباری و صرافی های دارای مجوز معتبر انجام عملیات ارزی از تاریخ ۲۰ تیرماه تا ۱۲ مردادماه ۱۴۰۵ انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بانک مرکزی با توجه به در پیش بودن ایام اربعین حسینی (ع) در راستای تسهیل شرایط عزیمت هموطنان ایرانی به عتبات عالیات در سال جاری، «دستورالعمل اجرایی تأمین و فروش ارز زیارتی اربعین حسینی (ع) در سال ۱۴۰۵» را ابلاغ کرد.

بر اساس این دستورالعمل برای هر متقاضی بالای پنج سال ۲۰۰ هزار دینار عراق در نظر گرفته شده است. فروش ارز اربعین توسط تمام بانک ها و موسسات اعتباری و صرافی های دارای مجوز معتبر انجام عملیات ارزی از تاریخ ۲۰ تیرماه تا ۱۲ مردادماه ۱۴۰۵ انجام می شود.

بر اساس ماده (۲) دستورالعمل اجرایی تأمین و فروش ارز زیارتی اربعین حسینی (ع) در سال ۱۴۰۵؛ «تأمین و فروش ارز موضوع این دستورالعمل از محل منابع داخلی نهاد فروشنده (تمام بانک ها، موسسات اتباری و صرافی های دارای مجوز معتبر انجام عملیات ارزی از بانک مرکزی) و به صورت اسکناس انجام خواهد پذیرفت. فروش ارز مزبور صرفاً در قالب دینار عراق (IQD) و حداکثر تا سقف ۲۰۰ هزار دینار عراق برای هر متقاضی واجد شرایط با نرخ مورد و توافق متعاملین مجاز است.»

براساس تبصره (۱) ماده (۲) تخصیص ارز موصوف، نافی امکان خرید ارز متقاضی در سایر سرفصل های مجاز (نظیر ارز مسافرتی یا تأمین نیازهای ضروری) نبوده و تداخلی در دیگر سرانه های ارزی سنواتی ایجاد نمی کند.

همچنین طبق ماده (۳) این دستورالعمل، فروش ارز صرفاً به متقاضیان بالای پنج سال یعنی متولدین ۱۴۰۰/۰۵/۱۳ و قبل از آن و با ارائه اصل مدارک معتبر هویتی و مسافرتی مجاز خواهد بود مدارک لازم برای انجام فروش عبارت است: از اصل کارت ملی و اصل گذرنامه معتبر (یا برگه تردد اربعین معتبر).

براساس ماده (۴) نیز بازه زمانی فروش و حدود زمانی ثبت عملیات فروش ارز موضوع این دستورالعمل از ابتدای روز شنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ آغاز و حداکثر تا ساعت ۱۵:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۱۲ ادامه خواهد داشت.

گفتنی است «دستورالعمل اجرایی تأمین و فروش ارز اربعین مواکب، دستگاه‌ها و نهادهای عمومی خدمت‌رسان در سال ۱۴۰۵» نیز توسط بانک مرکزی ابلاغ شده است.

 
 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه