logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نتانیاهو انتقاد وزرای کابینه صهیونیستی از ترامپ را ممنوع کرد

نتانیاهو انتقاد وزرای کابینه صهیونیستی از ترامپ را ممنوع کرد
نخست وزیر رژیم صهیونیستی انتقاد وزرای کابینه از دونالد ترامپ را ممنوع کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از الجزیره، مقامات صهیونیستی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم، از وزرای خود خواسته است از انتقاد از دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، خودداری کنند.

این ممنوعیت در حالی در کابینه رژیم صهیونیستی شکل گرفته که بنابر ادعای رسانه‌های غربی، تنش‌ها بین تل‌آویو و واشنگتن بر سر نحوه برخورد با ایران و حزب‌الله در حال افزایش است.

وب‌سایت صهیونیستی «آی ۲۴ نیوز» در این رابطه نوشت که دولت ترامپ و تیم مذاکره‌ کننده او ایدئولوژی‌ای را که ایران و حزب‌الله را به حرکت درمی‌آورد، اشتباه درک می‌کنند.

به گفته مقامات صهیونیست، تل آویو نگران است که ایران از هرگونه توافق احتمالی با آمریکا برای بازسازی اقتصاد خود و تقویت توانمندی‌های نظامی‌اش استفاده کند و در ازای آن امتیازات محدودی در مورد برنامه هسته‌ای خود و حمایت از متحدانش در منطقه به طرف آمریکایی بدهد.

به نوشته الجزیره، نارضایتی در محافل سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی از نحوه مدیریت پرونده‌های ایران و لبنان توسط دولت ترامپ پس از دستیابی واشنگتن به تفاهم‌نامه با تهران افزایش یافته است. ایتمار بن‌گویر وزیر افراطی امنیت داخلی کابینه نتانیاهو، دوشنبه گذشته گفت: توافق ترامپ برای ما الزام آور نیست.

وی ادامه داد که اسرائیل تابع آمریکا نیست و تل‌آویو شریک این توافق نیست. بتسلئیل اسموتریچ، دیگر وزیر افراطی رژیم صهیونیستی نیز گفت که این توافق برای اسرائیل بد است. وی از اسرائیل خواست که به تنهایی به مبارزه با ایران ادامه دهد.

در مقابل، ترامپ نیز در مصاحبه‌ای با وب‌سایت آکسیوس گفت که اگر او نبود، اسرائیل با خاک یکسان می‌شد.

ترامپ در اظهارات دیگری به اختلاف خود با نتانیاهو اذعان و به او توصیه کرد که در لبنان «آرام و منطقی» باشد. وی ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را « بد » توصیف کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه