اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ از دهه سوم تیر

آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ از دهه سوم تیر
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، از برنامه‌ریزی لازم برای آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ در دهه سوم تیرماه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، اکبر رضایی، با اشاره به آغاز برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای حج تمتع ۱۴۰۶ اظهار کرد: مطابق دستور رئیس سازمان حج و زیارت و همچنین بر اساس جدول زمان‌بندی اعلامی از سوی وزارت حج و عمره عربستان ، مقدمات اجرایی و هماهنگی‌های لازم برای آغاز فرآیند پیش‌ثبت‌نام متقاضیان حج 1406 در حال نهایی شدن است.

وی افزود: بر اساس برنامه اولیه قرار بود مرحله پیش‌ثبت‌نام از دهه نخست تیرماه آغاز شود، اما به دلیل همزمانی با برنامه‌های مرتبط با اربعین حسینی و نیز برگزاری مراسم تشییع پیکر پاک رهبر شهید انقلاب ، زمان آغاز این فرآیند به دهه سوم تیرماه موکول شد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت تصریح کرد: جزئیات، شرایط و نحوه پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ در زمان مقرر از طریق درگاه‌های رسمی سازمان حج و زیارت اطلاع‌رسانی خواهد شد تا متقاضیان بتوانند بر اساس برنامه اعلامی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی همچنین خاطرنشان کرد : برای حج تمتع آتی اقداماتی نظیر فراخوان کادر درمان مورد نیاز عملیات حج و همچنین منابع انسانی کارگزاری ، زودتر از موعد سنوات قبل آغاز شده است؛ لذا بدنبال این هستیم بعد از مرحله پیش ثبت نام روند احراز استطاعت جسمی متقاضیان را آغاز نماییم که این مهم نیز قبل از واریز وجه برنامه ریزی شده است.

رضایی همچنین درباره وضعیت زائرانی که در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کرده بودند اما به هر دلیل امکان تشرف برای آنان فراهم نشد، گفت: درخواست‌هایی از سوی این عزیزان برای تثبیت نرخ ارز پرداختی مطرح شده است که سازمان حج و زیارت این مطالبه را به‌صورت جدی در دست پیگیری دارد.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۹۹ نیز به دلیل شیوع کرونا و لغو اعزام‌ها، با همکاری بانک مرکزی امکان حفظ و ذخیره‌سازی سهم ارزی زائران فراهم شد و امیدواریم در حج آینده نیز با مساعدت بانک مرکزی، شرایط مشابهی برای زائران اعزام‌نشده حج ۱۴۰۵ فراهم شود.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت تأکید کرد: مذاکرات و پیگیری‌های لازم در این زمینه ادامه دارد و نتیجه نهایی منوط به اتخاذ تصمیم بر اساس شرایط پیش‌رو از سوی بانک مرکزی خواهد بود که پس از جمع‌بندی، به اطلاع این دسته از افراد خواهد رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه