logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دیدار سفیر کره جنوبی با وزیر ورزش و جوانان؛

دنیامالی: تفاهم‌نامه ورزشی بین ایران و کره را به‌روزرسانی کنیم/ کیم جون پیو: تلاش کردم مسابقات جام سفیر تکواندو را احیا کنم

دنیامالی: تفاهم‌نامه ورزشی بین ایران و کره را به‌روزرسانی کنیم/ کیم جون پیو: تلاش کردم مسابقات جام سفیر تکواندو را احیا کنم
سفیر کره جنوبی در تهران با وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، «کیم جون پیو»، سفیر کره جنوبی در تهران عصر روز گذشته (9 تیرماه) با احمد دنیامالی درباره مناسبات و روابط ورزشی میان دو کشور دیدار کرد.

دنیامالی با بیان اینکه ایران تأکید خاصی به استفاده از ظرفیت کشورهای شرق آسیا دارد، ادامه داد: ما معتقدیم بایستی مناسبات خود را مخصوصاً با کشورهای شاخص شرق آسیا مانند کره جنوبی توسعه دهیم. در این راستا وزارت ورزش و جوانان آمادگی خود را برای توسعه روابط در حوزه ورزش و جوانان با کشور کره جنوبی اعلام می‌نماید.

وی پیشنهاد به‌روز کردن تفاهم‌نامه ورزشی میان دو کشور را مطرح کرد و افزود: ایران و کره جنوبی سال‌ها پیش یک تفاهم‌نامه ورزشی با یکدیگر منعقد کردند که خیلی عملیاتی نشده است. علاقه‌مندیم این سند همکاری را به‌روز کنیم و اصلاحات موردنیاز را انجام دهیم تا دو طرف بهتر بتوانند از پتانسیل و توانمندی‌های هم بهره‌مند شوند.

وزیر ورزش و جوانان در این رابطه رسماً از همتای کره‌ای خود دعوت کرد تا سفری به ایران داشته باشد و از «کیم جون پیو» خواست تا این پیام را به او برساند.

دنیامالی همچنین به حضور مربیان کره‌ای در تیم‌های ملی تیروکمان و وایبال پرداخت و تصریح کرد: ما تجربه خوبی از حضور مربیان کره‌ای در تیم‌های ملی تیروکمان و والیبال داریم. تمایل داریم بتوانیم همچنان از این ظرفیت استفاده کنیم. به‌طور خاص در رشته‌ای مثل تکواندو که اصالت آن متعلق به کره جنوبی است، می‌توانیم همکاری‌های خوبی داشته باشیم.

دیدار وزیر ورزش و جوانان ایران و سفیر کره جنوبی در تهران در حالی انجام شد که «کیم جون پیو» ابراز امیدواری کرد بتواند بر میزان تعاملات میان دو کشور بیفزاید.

«کیم جون پیو» در واکنش به حضور مربیان کره‌ای در تیم‌های ملی ورزشی ایران توضیح داد: من در مدت دو سالی که در ایران بودم، سعی کردم مسابقات جام سفیر تکواندو را احیا کنم و حضور دو کشور ایران و کره جنوبی در رقابت‌های بین‌المللی مهیا شود. در مورد سایر رشته‌ها نیز تلاش خواهم کرد همکاری‌ها بیش از این باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه